MUDr. Renata Kolaříková

Plicní lékař Více

Plicní ambulance

Kubelíkova 16, Praha 3, Praha 130 00

Paní doktorka je velmi pracovitá a snaží se pro pacienty, kteří jsou slušní a spolupracují, udělat první poslední. Nenechte se odradit negativními názory a přesvědčte se sami.:) Paní doktorku můžu jedině doporučit!

• Plicní ambulance  •

• Byla jsem u paní doktorky po prvi a naposled , je nepříjemná, nervózní a arogantní.
    Jsem cizinka ale češtinu rozumím velmi dobře ale bohužel ne v medicíně. Poprosila jsem paní doktorku aby mi vysvětlila jakou mám diagnózu a ona mi na to řekla že mám napsáno ve správě a když tomu nerozumím tak ať si najdu někoho kdo mi to vysvětlí. A teď hledám v Google co je exacerbace chr. bronchitis . Sestřička byla moc hodná.

• Včera jsem byl u Paní doktorky poprve a její chování k pacientum je dobré ale to co sem zažil za chování k sestřičce která byla moc hodná ale vynadat sestře že pacienta sama od sebe nepošle hned s čekarny na rengen a ještěctam dělat poznamky na co vás tady máme asi na ozdobu to se mi hrozně nelíbylo a spousta dalších komentařů na adresu sestřičky a poslat mě s ordinace aby mě sestra instruovala jak používat foukatko v čekarně před dalšima pacientama boužel sem pak potkal pani co tam byla po mě a ta potvrdila to co jsem tam zažil já paní doktorka mě tam už neuvidí

• D

Pani doktorka je moc bezvadný člověk a odborník na svém místě.Je důsledná,vstřícná.Na všechny otázky ráda odpoví.Jsem u pani doktorky už mnoho let a dostala mě ze spoustu nemocí.Pani doktorka udělala pro mě jako pro pacienta i člověka hodně a proto poslouchám její rady i když mě posílá na hospitalizaci do nemocnice,které nemám moc ráda,ale vým že mi to pomůže.Jsem ji za vše moc vděčná.děkuji pani doktorko.

• R

K paní doktorce docházím delší dobu, je vstřícná, odborná pracovnice, sestřička milá,příjemná, jako celek působí velmi dobře

• S

Paní doktorka je,myslím,velmi pečlivá,mého manžela dostala z velmi vážného zápalu plic před 3 lety a dosud si ho sleduje,což jsem moc ráda.

• R

milá, ochotná, velmi dobrá odbornice

• V

Velmi příjemná a ochotná.Má dobrý přístup k pacientovi.