Radek Štichhauer

Hradec Králové 1 adresa

Fakultní nemocnice Hradec Králové

Sokolská 581, Hradec Králové 500 05

• D

Mudr. Štichhauer je skvělý chirurg. Operoval naši dceru. Operace byla dost náročná. Vše dopadlo dobře a ani nevím, jak poděkovat. Pan doktor je citlivý a lidský ke svým pacientům i k rodičům.Kéž by byl každý jako je on. Děkuji pane doktore, děláte svoji práci na jedničku. Přeji zdraví vám i vaši rodině. D. Novotná

• Fakultní nemocnice Hradec Králové Jiný  •

Pan primář je člověk na svém místě. Chodily jsme
    k němu s dcerkou na kontroly po repozici zlomené ruky. Je příjemný, hodný, vše v klidu vysvětlí. Více takových lékařů :-)

• Š

Pan primář je asi nejlepší doktor, kterého jsem potkal jel jsem do nemocnice s podezřením na zánět slepého střeva a popovídal si se mnou a byl výborně empatický

• Fakultní nemocnice Hradec Králové Jiný  •

Pan primář je naprosto skvělý. Operoval mého syna (3 měsíce - tříselná kýla). Byla jsem strašně vystrašená, ale pan primář mi vše vysvětlil. Je empatický, hodný, milý a jedná s pacientem jako s člověkem! Hodnějšího doktora jsem nepotkala! Takhle si představuji doktora, pan Štichhauer je na správném místě.

• D

Profesionální, zároveň lidský a ochotný přístup. Naprosto úžasný specialista. Velice si vážím jeho práce.

• Fakultní nemocnice Hradec Králové Jiný  •

Pan primář je naprosto skvělý. Operoval moji měsíční dceru s triselni kylou. Byla jsem strašně vystrasena, ale pán primář mě uklidnil a vysvětlil cely průběh hospitalizace a operace. Je velice hodny, milý, vřelý a jedna s pacientem jako člověkem. Takove doktory by měli platit zlatem. Prosím více takových.

• Fakultní nemocnice Hradec Králové Operace  •

• Výborný vřelý přístup, lékař vše vysvětlil, průběh operace, hospitalizaci, rehabilitaci. Skvělý přístup k dětským pacientům i rodičům!

• Fakultní nemocnice Hradec Králové úraz ruky dcery  •

• R

Velmi příjemný ochotný doktor dcerku srazilo auto a už je to s ní mnohem lepší skvělý přístup :)

• H

velice příjemný pan doktor, odoperoval mi dceru a zachránil jí tak život. Jeho přístup je lidský a toho si moc vážím