Promoval jsem v roce 1999 na 3. lékařké fakultě Univerzity Karlovy a první zkušenosti sbíral na Gynekologicko – porodnickém oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze. V roce 2002 jsem nastoupil na totéž oddělení Oblastní nemocnice Kolín, kde působím doposud jako zkušený lékař školitel a vedoucí lékař ústavních služeb.
Jsem držitelem nejvyšší možné specializované způsobilosti a školím mladé lékaře. Mám zkušenosti z operačního a porodního sálu. V roce 2012 jsem získal atestaci z urogynekologie a jsem držitelem několika mezinárodních certifikátů kvality ultrazvukové diagnostiky v těhotenství.
Ve volném čase rád kondičně běhám, jezdím na kole a cestuji.
Poliklinika Kolín, Smetanova 764, Kolín 280 02
K.M.
Byla jsem u pana doktora zatím pouze jednou, ale po mnoha letech jsem se cítila dobře jak v sesterně, tak i v ordinaci. Přesně tento přístup jsem hledala. Sestřička i pan doktor byli nesmírně milí a ochotní, byla mi ihned nabídnuta řešení mého zdravotního problému, navíc jsem si mohla vybrat i snazší možnost léčby. Těším se na další návštěvu.
• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Komplexní gynekologické diagnostika •
E
Eva
Manželům Adámkovým i sestřičce Váňové velice děkuji za bezvadnou péči, kterou tímto doporučuji!
LK
K panu doktorovi docházím do ordinace v Uhlířských Janovicích a jsem s jeho prací velice spokojená. Jak při preventivních prohlídkách, tak i s péčí v době mého těhotenství. Mé dotazy mi vždy ochotně zodpoví.
Sestřička v ordinaci je vždy usměvavá a milá.• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Péče o těhotné, rodičky a šestinedělky •
K.Š.
S panem doktorem jsem velice spokojená. Je moc milý a ochotný. Mám po prvním těhotenství a nemohla jsem si vybrat lepšího lékaře. Když jsem se na něco zeptala ohledně těhotenství, tak pokaždé ochotně poradil a vše mi vysvětlil.
Mohu pana doktora doporučit na 100% každé ženě.• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Péče o těhotné, rodičky a šestinedělky •
N
Nikola Pulkrab
Vždy se v ordinaci cítím příjemně. Vyšetření probíhá rychle, pak doktor si s vámi stále povídá abyste se necítila ‘divně’ můžu vřele doporučit všem ženám.
• jiné místo • Jiný •
T
Tereza Nováková
S panem doktorem jsem velmi spokojená.Mohu jen doporučit všem ženám.Skvely přístup.V druhém těhotenství bylo vše v pořádku tak jako v prvním a moc vám děkuji za vše.
• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Jiný •
Pavlína Králová
S panem doktorem jsem velmi spokojená, mám zkušenosti s více gynekology v rámci stěhování a mohu s čistým svědomím říci, že je opravdu specialista ve svém oboru. Již bych neměnila a velmi děkuji za profesionální přístup a péči.
• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Moderní ultrazvuková diagnostika včetně těhotných •
Š
Š.K.
K panu doktorovi chodím již několik let do ordinace v Uhl. Janovicích. Vždy je příjemný a ochotně zodpoví mé dotazy. O vtip zde není nouze, takže se cítíte uvolněně. Při objednání vstupujete do ordinace včas, případně je čekací doba minimální. Také v době mého těhotenství mi vše odborně, ale srozumitelně vysvětlil, doporučil další vhodná vyšetření a bezproblémově mě tak provedl celým těhotenstvím. Za zmínku stojí také velice milá sestřička. Ordinaci mohu doporučit.
Kateřina P.
Ráda bych doporučila pana doktora Adámka, se kterým jsem maximálně spokojená. Provedl mě už dvakrát těhotenstvím a po celou dobu byl velmi pečlivý, profesionální a zároveň lidský. V případě komplikací vždy včas doporučil potřebná vyšetření a vše mi srozumitelně vysvětlil, takže jsem se cítila v bezpečí a v dobrých rukou.
Navíc je pan doktor velmi sympatický, má smysl pro humor a člověk se u něj dokáže i zasmát, což je při gynekologických vyšetřeních opravdu příjemné. Vyšetření jsou vždy na čas, bez zbytečného čekání. Oceňuji také milou a ochotnou sestřičku.
Ordinace je nová, moderní a příjemná. Celkově mohu jen doporučit – skvělá péče a přístup.• Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín • Gynekologická léčebně – preventivní péče •
Dorota L
Profesionálny a milý prístup od p. doktora počas celého tehotenstva.