Březinova 398, Horní Cerekev 394 03
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Vladimír Ladman? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je postup naší pediatry v pořádku? Ráda bych znala i názor ně
chtěla jsem se zeptat, zda je postup naší pediatry v pořádku? Ráda bych znala i názor někoho, kdo má lékařské vzdělání. Syn, 1 rok, v rodinné anamnéze 3x autoimunní nemoc (Myastenie a lupénka), několik příbuzných má epilepsii, já jsem měla také 1 záchvat, byť epil. nepotvrzena.…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
dle mého názoru by byla odborná vyšetření velice vhodná, a k očkování by se měl vyjádřit po vyšetření imunolog. Zdravím V. Ladman
Dobrý den. Syn 16m byl očkován vakcínou Priorix inj. stříkačka. Týden poté angína a antibiotika. Teď (11 den od vakcíny ) vyskákaly pupínky. Není možné že jde o jinou nemoc? Nebo je vyrážka pouze reakcí na předchozí očkování?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dle mého názoru jde asi o reakci na očkování, časový průběh tomu odpovídá. V.L.