MUDr. Vitali Diacenco

Dospělí

Vitali Diacenco
Psychiatrická ambulance pro dospělé

Novosedlické náměstí 1390/1, Ústí Nad Labem-Střekov, Ústí nad Labem 400 03

S panem doktorem jsem velice spokojená,líbí se mi jeho empatický přístup,vysvětlení,trpělivost a profesionalita.Paní asistentka je také velice trpělivá,profesionální a snaží se vyjít vstříc i s dřívějším objednáním když je problém.Takže doporučuji tuto ordinaci navštívit pokud je potřeba.

• T

S panem doktorem spolupracujeme již delší dobu. Naše zkušenosti s ním a paní asistentkou jsou jen ty nejlepší. Vždy jsou velmi profesionální, vstřícní a ochotní. Našim klientům se maximálně věnují, vše vysvětlí a neztrácí trpělivost ani s těmi problémovejšími, kteří potřebují intenzivnější péči.

• D

Doporučujeme!!! Velmi dobrá spolupráce ve všech ohledech, flexibilita, ochota pomoci, vysvětlení nemoci, empatie, vstřícnost. Musím vyzdvihnout velmi pozitivní přístup při změně termínu schůzky a snaha se přizpůsobit našim časovým možnostem. Pokud jsme se nedovolali, paní asistentka vždy volá zpět, reaguje i na emaily.

• T

Vše mi zde vyhovuje. Pan doktor je milý a asistentka též.

• T

Silně nedoporučuji. Docházela jsem přes rok a již mám nového psychiatra. Měnil mi léky po měsíci a dostávala jsem jich tuny. Doktor byl neempatický, skákal do řeči, pro všechno měl svoje vysvětlení, kterému věřil a vám nedal ani prostor to vůbec doříct. Pan doktor nabírá hned, což je jediná výhoda, ale doporučuji vydržet k někomu lepšímu.

• T

Velmi nepříjemný zážitek. Názor píši až po delší době, neboť jsem chtěla situaci pozusovat s určitým časovým odstupem, ale pouze jsem se ve svém názoru utvrdila. Doktor nebyl empatický ani chápavý, nedostala jsem dostatečný prostor pro vysvělení mého akutního psychického stavu a už mi byly předepisovány naprosto neadekvátní léky. Za mě opravdu nedoporučuji, obzvlášť pokud jste v opravdu špatném psychickém rozpoložení, nebo zažíváte těžkou životní situaci. Panu psychiatrovi bych doporučila svým pacientům skutečně naslouchat.

• Psychiatrická ambulance pro dospělé Jiný  •

Pan doktor vyslechne, vysvětlí a velmi dobře poradí. Kromě léků doporučí i jiná další řešení a opatření, aby léčba byla co nejúčinnější a člověku se zlepšil stav.

• H

Otřesná asistentka, doktor předepíše akorát tuny léků, hlavně pravidelně chodit na kontroly. Raději jinam

• Psychiatrická ambulance pro dospělé Jiný  •

Prisly jsme s dcerou na objednany termin. Velmi neprijemna, arogantni a neschopna asistentka nas servala v cekarne, co tam delame. Pan doktor me s dcerou pak serval, co si k asistence pry dovoluji (kdyz jsem se branila vsem osocovanim slecny asistentky). Vyhodil nas bez leku pro 15 letou dceru. O nejake empatii nemuze byt rec. Naprosto neuveritelne. Na psychiatrii!!!

• Psychiatrická ambulance pro dospělé Jiný  •

• Skveli doktor. Naslouchá, umí poradit a nenacpal me zbytečnými léky. Hned věďěl co mi sedne a jen ďíky ňemu mohu normálně fungovat v životě.

• Psychiatrická ambulance pro dospělé  •