Vít Heblt

Smetanova 1175, Choceň 565-01

POLIKLINIKA CHOCEŇ, a.s.

Smetanova 830, Choceň 56501

• T

Skvělý ortoped i člověk. Vše trpělivě vysvětlí a vyjde vstříc. Výsledek operace kolene i s odstupem 2 let perfektní.

• jiné místo Jiný  •

• Pan doktor Heblt je kapacita! To s jakým zájmem přistupuje k pacientům jsem nikdy nezažila, nic pro něj není problém a pacientovi se vždy snaží vyjít vstříc. Operoval mi koleno a před tímto doktorem patří klobouk dolů.

• Ortopedie - ambulantní péče operace kolena  •

• Pana doktora můžeme doporučit každému, je to opravdu odborník, avšak s lidským přístupem a milým vystupováním. Naše miminko má kyčle díky němu jako ze škatulky :-)

• Jeho přístup a neomezený čas věnovat se pacientům i mimo odborného pracoviště nemocnice Litomyšl, se musí ocenit. Už je málo odborníků, kteří na prvním místě vidí pacienta před svým pohodlím a penězi. Doporučuji každému jeho odbornou péči a starostlivost

• Pan doktor je sympatický, milý, pečlivý, navíc je i vtipný a umí to s dětmi.

• Takovou výbornou péči o kyčle malého miminka mohu jen a jen doporučit. Je důsledný,milý a vstřícný doktor. díky za něj. Veselá P.

• Velmi dobrý přístup k pacietům.Operoval mě kyčel a jsem velmi spokojená.

• Velmi hodný, příjemný, sympatický, lidský, odborně na výši. Veliká škoda, že takových doktorů není víc, radost psát hodnocení. Skutečně ho mohu jen a jen doporučit.

Pan dr. Heblt,je opravdu pohodář.Když jej požádáte o cokoliv,je velmi vstřícný,milý,věcný :-)Operoval mě 2x,vše v pořádku .Má můj respekt-víc takových,přeji si,at je stále pro nás pacienty takový.

Příjemný, pečlivý - zkrátka mohu jen doporučit.