Jsem dentální hygienistkou od roku 2020. Při ošetření je pro mě důležitý především komfort pacienta, individuální přístup a šetrné, pečlivé ošetření. Mým cílem je, aby pacient odcházel spokojený, cítil se dobře a na dentální hygienu se rád vracel.

Věnuji se pacientům všech věkových kategorií, od těch nejmenších až po pacienty s pokročilým onemocněním parodontu.

Více O mně

• Bělení zubů

Od 6 000 Kč

• Dentální hygiena

Od 1 450 Kč

• Dětská dentální hygiena (30 minut)

Od 900 Kč

• Vstupní vyšetření

Od 1 850 Kč

Veronika Svátková, DiS.
Spal Dental

Pšeničná 1715, Hořovice 268 01

4 názory

PF

Velmi oceňuji, že je ošetření prováděno jemně a s ohledem na mé citlivé zuby a dásně. Reaguje na signály bolesti. Má lidský, nestresující přístup. Je to skvělá hygienistka, která neprovádí pouze čištění, ale naučí vás správnou techniku s kartáčkem a vybere přesné velikosti mezizubních kartáčků. Děkuji za péči.

• A

AJ

Slečna Svátková je velmi milá, upřímná a zkušená dentistka s výbornou erudovaností ve svém oboru. Chodím k ní již několikátý rok a vždy jsem odcházel spokojený bez jakýkoliv problémů. Vždy ráda poradí a pomůže. Doladěním mé denní čisticí rutiny mi pomohla ke zdravějším zubům, a tím i k menšímu počtu zásahů od zubního lékaře.
    Slečnu Svátkovou mohu jen doporučit

Kryštof

Na dentalni hygienu chodím již 3 roky a jsem naprosit spokojen, velmi mi pomohla zachránit dásně i zuby. Diky mov

• A

AH

S návštěvou u slečny hygienistky jsem byla moc spokojená. Je velmi milá, příjemná a především pečlivá. Všechno mi srozumitelně vysvětlila, během celého ošetření jsem se cítila komfortně a bylo vidět, že své práci opravdu rozumí. Oceňuji také její citlivý přístup a ochotu poradit s následnou péčí o zuby.

Návštěvu rozhodně doporučuji a ráda se budu vracet.