MUDr. Věra Karešová

Praktický lékař · Více o specializacích

Ústí nad Orlicí 1 adresa

Věra Karešová
Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

Čs. armády 284, Ústí nad Orlicí 56201

• V

Bohužel musím vyjádřit svou nespokojenost s přístupem paní doktorky Karešové. Při návštěvě jsem postrádala jakoukoli empatii či zájem o můj pohled na věc. Léčbu nastavila bez hlubší diskuze nebo snahy vyslechnout mé obtíže a názory. Vyšetření byla velmi povrchní a nepůsobila dojmem, že by šlo o skutečnou snahu zjistit příčinu mých problémů. Celkově mi chyběla lidskost i profesionální péče, kterou bych od obvodního lékaře očekávala

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

• I

Vstřícná paní doktorka ,nemám problém ani se setřičkou.Za mne a manžela spokojenost.Rozhodně doporučuji.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

• Moc příjemná-empatická,profesionální přistup k pacientovi.Doporučuji.!!!!!

• Skvělý přístup k pacientům a mne osobně.Vysoké odborné znalosti.

• Doporučuji

Je to naše zlatíčko....

• S paní doktorkou jsem velice spokojena, je milá, sympatická. Na běžné problémy poradí i alternativní variantu vhodných bylin. Horší je to s přístupem sestry k pacientům - Ti si musí připadat, že obtěžují.

• B

stara se

• B

Paní doktorka je milá,ochotná naslouchat,poradí,vyléčí.

• Lékařka dle mého názoru patří k těm lepším, ovšem dost nepříjemná je zdr. sestra, zde by se dalo mnoho zlepšit, hlavně přístup k nemocným, které v době chřipek nekompromisně objednává, jak kdyby se jednalo o potíže, které počkají do následujících dnů. Přeobjednání je též problém.