Věra Huserová
Vizemed, s.r.o., oční lékař

Nám. Republiky 6/574, Havířov 736 01

• Paní doktorka i když neměla odinační hodiny mě vyšetřila a zároveň doporučila oční v Karviné Ráj.Obětavá,odborník a hodná jako člověk.Děkuji a přeji pevné zdraví.

• jiné místo Rok trvající problém s okem.  •

• R

Paní doktorka je velmi milá, vše pečlivě vysvětlí. Velice lidský přístup. Chválím i paní sestřičku.

• Spokojenost.

• je velmi milá a snaží se pacientovi vyhovět co to jde!!!!!!!!!!!!!Spolehlivá prostě vynikající lékařka Daja Veselá

velmi citlivá a příjemná, odborník na svém místě, trpělivě vysvětlí a podrobně
    poradí,velmi doporučuji

doporučuji

• D

Velmi milá paní doktorka, také je mým lékařem od mala a úplná spokojenost. Dokáže vysvětlit o čem vlastně mluví a co se dá dělat. Debata o možné operaci zajímavá, ale stále se osobně rozhoduji.

Empatická naše paní doktorka.

• T

milá paní doktorka, stará se o mně odmalička a jsem spokojená, díky ní aspoň trochu solidně vidím! Jinak celkem dlouhá objednvací lhůta :(

• A

úžasná paní doktorka, která to prostě s dětmi umí...je na ně milá a byť je to svízelné snaží se pomoci.