MUDr. Tomáš Kreuzinger

Tomáš Kreuzinger
Ordinace

Koněvova 1942/27, Ústí nad Labem 400 01

• D

než jsem poznala pana doktora,pouze jsem přežívala a vyzkoušela několik ,,psychiatrů,,,kteří mi věnovali max 5 min.Zajímavé,že vždy u nich plná čekárna,každej jiný problém,ale všichni stejné léky.Jako přes kopírák.Nezájem.První návštěva u pana doktora trvala 40 min,po mých zkušenostech sci-fi,Okamžitě jiné léky a pro mne od té chvíle plnohodnotný život.Troufám si říct,že nebýt jeho,tak bych tu už asi nebyla.Většina doktorů,by se od něj měla učit.Děkuji pane doktore

• D

K panu doktorovi jsem po letech přešla od jiné lékařky a musím říct, že jsem z něj nadšená. Má zájem, snahu pomoci, pochopení, přenáší na vás svůj klid. Z mě člověk na svém místě.

• Ordinace Jiný  •

Pan doktor je hlavně člověk, je empatický, má přehled nejen v oblasti psychiatrie a úsměv oplatí úsměvem, co víc dodat? Zatím můj nejlepší psychiatr.

• Ordinace Jiný  •

Jezdím k panu doktorovi,již několik let ze Šluknovského výběžku.100% spokojenost.Když,opouštím jeho ordinaci cítím obrovskou spokojenost.Je,to opravdu skvělý,pan doktor moc si ho vážím.

• Ordinace Jiný  •

• Výborný, opravdu pomáhá. Doporučuji! Jak to tak u psychických potíží bývá, pan doktor pozitivně ovlivnil celý můj následný život. Výborná diagnostika, správné léky a již několik let bez potíží a problémů. Opravdu děkuji!!!

• Nedá mi to, abych se nepřidala ke všem těm chvalozpěvům zde zveřejněným.To, že se pan doktor ujal mé dcery, je pro nás obrovské štěstí.Pečuje o ní téměř 3 roky a nebýt jeho, tak nevím, jak bychom všechno zvládli.Velmi si ho vážím a obdivuji ho za jeho přístup k tomu velkému počtu pacientů, kterým se opravdu plně věnuje.Škoda, že lékařů s tak lidským a přitom profesionálním přístupem není víc.A také musím smeknout před sestřičkou, která to má opravdu hodně těžké a přesto se snaží vyjít všem vstříc.

• Miluju ho!

• Opravdu Frajer. Výborně odemne analyzoval zpětnou vazbu a reakci, změnil prášky když mi nedělali dobře, našel správné prášky, odhadl všechnu dobu kdy co nasadit, vysadit. Pomohl mi se vším, dostal me z pěknejch s*acek. Vnimavý, se zkušenostmi, citlivý, pro bývalé feťáky postižené různými chorobami a následky požívání tvrdých drog, a i všechny jiné a ostatní, vřele doporučuji.

• Za panem doktorem dojíždím až z Prahy a bude to už 6 let. Je to člověk na správném místě. Kladů má pan doktor tolik, že by mi tahle stránka nestačila. Chodí k němu celá moje velká poblázněná rodina a všichni se shodujeme na jednom. Je SUPER!!
    Pro mě je to skoro Bůh. Mám ho fakt moc moc ráda!!!!!!!!!!!!

• Také dojíždím k panu doktorovi Kreuzingerovi z Děčína a nemohu si jeho péči o pacienty vynachválit. Každému se věnuje individuálně, nespěchá, nekouká se na hodinky, nechá člověka vypovídat ze všech problémů. Jsem ráda, že jsem se dostala právě k němu a moc mu děkuji za všechno, co pro mě dělá!!!