Richard Vobořil
Interní a gastroenterologická ordinace

Senovážné nám. 1616, České Budějovice

• V

Pan Doktor, je špičkový profesionální pristup pacientovi, velika opatrnost pri gastroskopii i kolonoskopii, ma tam skvely a odborný tym sestricek. Panu doktorovi a sestricek patří velika pokora, pomohl mi s léčebnou a zájem o pacinta ma na první místě. Za me velika cest i sestricek.

• jiné místo Jiný  •

Nejlepší lékař z Českých Budějovic, chodíme k němu celá rodina a naprostá spokojenost, vždy udělá více, než by měl a přístup úžasný,nechvata a vždy se věnuje pacientovi na 100 procent.

• jiné místo Jiný  •

Naprosto skvělý po odborné i lidské stránce.Velký dík.

• jiné místo Jiný  •

Velmi doporučuji pana doktora, konečně po letech jsem byla u lékaře kterého opravdu zajímal můj problém, lidsky naprosto skvělý, empatický, a odborník na svém místě. Moc děkuji... víc takových lékařů.

• Interní a gastroenterologická ordinace Jiný  •

MUDr.Vobořil je PAN doktor!
    Každý, kdo se k němu dostane, má štěstí. Neznám lepší přístup, povahou pohodář, vyslechne Vás a ještě ke všemu je skvělý specialista. Spousta doktorů by si mělo vzít příklad z tohoto člověka.
    Děkuji mockrát za Vaši péči a všem velmi doporučuji!

• Interní a gastroenterologická ordinace Jiný  •

• Pan doktor je velice lidsky a skvely . Ma dobry pristup k cloveku vyslechne a poradi. Vysetreni sem se hodne bala ale ted uz se nebojim pokud je dobry lekar tak vysetreni se nebojte! Doporucuji

• Pan doktor je naprosto skvělý! Vyslechne a odborně a hlavně ochotně poradí a pomůže! Odcházela jsem spokojena - doporučuji!!!

• Úžasný pan doktor. Vyšetření endoskopem jsem se bála víc jak porodu:-) A ten strach za to nestál. Pan doktor byl velmi citlivý a sestřička hotový anděl. Prostě mohu jen chválit a chválit. Takový laskavý a citlivý přístup, kdyby byl u všech lékařů. Pan doktor konečně přišel na mé problémy s trávením, mockrát děkuji!! Nebýt jeho, trápím se dál, neboť obvodní doktor mou anamnézu prostě nechtěl znát:-(.

• Dnes jsem byla na vyšetření u tohoto lékaře, a můžu říci. Je velmi ochotný citlivý k lidem. prostě pohodář, jsem s panem doktorem víc než spokojená. VŘELE DOPORUČUJI!!!!!!

• Tohoto lékaře mohu jen doporučit, potvrzuji zájem o vyřešené problému. vyslechne, nic nepodcení. Absolvoval jsem u něj gastroskopii a bylo to tak v pohodě, že klidně půjdu v budnoucnu znovu. Můj problém vyřešen a děkuji mu za to.