Česká Třebová
Masarykova 1071, Česká Třebová 560 02
Váš účet byl odstraněn
Výborný lékař s lidským přístupem. Nikdy jsem se nesetkal se špatným přístupem a nenabyl dojmu, že jsem jen jeho práce. Doktor na svém místě!
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor Mach je dle mého názoru velice dobrý a poctivý lékař, má milý přístup k pacientům a je schopný odpovědět na veškeré dotazy. Oceňuji také to, že mi byl schopný poradit telefonicky, když pro mě bylo komplikované přijet osobně. V jeho ordinaci jsem se setkala se samými milými sestřičkami.
Váš účet byl odstraněn
Jako jediný lékař mi správně diagnostikoval pásový opar v obličeji, když jiní odborníci selhali. Velmi dobrý diagnostik. Vstřícný a profesionální. Jeden z mála praktických lékařů, který umí opravdu léčit, místo pouhého psaní receptů. Již v České Třebové nebydlím, ale vyplatí se mi za panem doktorem dojet, když potřebuji lékaře.
E
Eva B
Příjemný pan doktor, velmi vstřícný a chápavý."Zdědila" jsem jej jako původní pacientka MUDr Pečínky a jsem za něj velmi ráda a mám velmi dobrou zkušenost i s jeho přístupem ke starým lidem jako byl můj tchán se kterým byla před koncem jeho života velmi obtížná komunikace. Mohu jen vřele doporučit
Vstřícný a velmi slušný k pacientům.
Je na vysoké odborné úrovni a vždy ochotný.
Absolutní spokojenost moje i mých přátel, individuální přístup k pacientovi, vždy si udělá čas i mimo pracovní dobu, a mnoho dalších kladných vlastností ...
```• • •
tento lekar zvlada vsechno
mirek
Je nejlepší praktický lékař, kterého znám.
Jen pridam dalsi kladnou vlastnost, ktera se u lekare ceni. Navic je zabavny.