Vedoucí lékař artroskopického týmu
Člen výboru SSTA (Společnost pro sportovní traumatologii a artroskopii)
Specializace:
Sportovní ortopedie
Artroskopická operativa
– artroskopie velkých kloubů (ramenní kloub, loketní kloub, kyčelní kloub, kolenní kloub, hlezenní kloub)
- artroskopické stabilizační výkony (rekonstrukce zkřížených vazů, stabilizace ramenního kloub, rekonstrukce rotátorové manžety)
Léčba degenerativních onemocnění velkých kloubů:
- implantace endoprotéz kolenního a kyčelního kloubu.
Ambulantní dny:
Marie Majerové 794/2, 79811 Prostějov-Vrahovice
I. P. Pavlova 6, Olomouc
3 názory
Adam Z.
Pan doktor Kalina mi operoval koleno ( LCA + meniskus ) Jsem nadšený z jeho lidského a laskavého přístupu. Vše mi pěkně a srozumitelně vysvětlil, operace proběhla na jedničku. Za mě maximální spokojenost
• FN Olomouc, Ortopedická klinika • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Po nepovedené plastice LCA (předního zkříženého vazu) jiným doktorem jsem několik let měla bolesti i při obyčejné chůzi (ve věku 30 let). Při hledání pomoci jsem se obrátila na MUDr. Kalinu, který po podezření na špatně provedenou první plastiku provedl reoperaci. S obrovskou úlevou od bolestí a opět fungujícím kolenem můžu všem doporučit tohoto lékaře. Vlídný přístup a zájem o problém už je jen další bonus.
• FN Olomouc, Ortopedická klinika • plastika vazu kolene •
Váš účet byl odstraněn
Musím říci, že pan doktor má skutečně zlaté ruce, před více než 2 lety jsem u něj byl na doporučení kamaráda na operaci kolene. Dodnes bez obtíží, dokonce ani těsně po operaci jsem nemusel na pci kolene. Děkuji vám pane doktore
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Doporučujete matrace Zaren, jste pod nimi podepsaný
Dobrý večer, dnes jsme měli přednášku na matrace Zaren a byl jste uveden jako ortoped, který je doporučuje. Ve svém oboru jste špička, tak bych Vás chtěla poprosit jestli jsou opravdu kvalitní a dopourčujete je. Omlouvám se za vyrušení a přeji příjemný večer.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, ani nevím co to je za firmu, natož co je to za matrace. Někdo asi zneužil mé jméno.
Zkombinování Ortho Helpu s Cilkanolem a Anopirinem
Dobrý den jsem po operaci křížového vazu a chrupavky a ted uz jsem v domácím léčení a beru Cilkanol a Anopirin a kamarádem mi bylo doporučeno že mám brát ten Ortho Help complete a potřeboval bych vědět jestli ten Ortho help mužu brát zárověň s těma lékama nebo mam počkat až je doberu ? Děkuji…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Můžete to brát spolu.