MUDr. Pavlína Páblová

Pediatr · Více o specializacích

Hradec Králové 1 adresa

Pavlína Páblová
Praktický lékař pro děti a dorost

Foerstrova 1656, Hradec Králové 500-02

Lenka Ungermannová

Paní doktorka je odbornice na svém místě. Má vše, co má správný lékař mít. Empatii, nejnovější odborné znalosti, trpělivost, snahu vše rodičům srozumitelně vysvětlit. A hlavně - děti miluje. Co víc si u dětské lékařky přát? Moc jí děkujeme a přejeme v její praxi mnoho zdaru a jen samé lehké případy. S pozdravem Ungermannovi.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je náš velký Anděl ???? přístup k rodičům a k dětem je úžasný????.Jako maminka si jí moc vážím je to báječná žena s velkým srdcem???? Vždy vše vysvětlí a hlavně pomůže????. Má můj velký dík

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Váš účet byl odstraněn

Pani doktorka je bajecna, jak profesne, tak lidsky. Lepsi pani doktorku jsme si nemohli prat. K detem se chova jako by byli jeji vlastni a se vsim ochotne pomuze, poradi. Jak ona, tak sestricka jsou naprosto uzasne.

• Praktický lékař pro děti a dorost pediatrická konzultace  •

• Váš účet byl odstraněn

Skvělá doktorka, jezdíme za ní i po tom, co jsme se přestěhovali, neumím si představit, že bych dokázala najít lepší.

• Váš účet byl odstraněn

Vynikající a milá paní doktorka, vstřícné a příjemné jednání, pochopení. Je i dost rychlá, takže dlouho zbytečně nečekáte. Sestřička také příjemná. Skvělá péče, děkuji a doporučuji všem!!!

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je lidská Bohyně! Nejen výjimečně kvalitní lékařka, ale i člověk. Neznám lepšího pediatra. Jsme šťastní, že ji máme.

• Váš účet byl odstraněn

Výborná paní doktorka, s dětmi to umí. Dcerka od začátku co k ní chodíme se lékaře vůbec nebojí a roční syn na tom bude podobně. Škoda že takových lékařů není víc. Kdykoliv zavolám, tak ráda poradí. Zbytečně děti netrápí a vždycky vyděšené maminky uklidní. Lepší doktorku neznám. MC.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je naprosto úžasná. Vždy milá, ochotná, poradí, pomůže, uklidní. Krom toho, že je skvělá profesionálka, je i skvělý člověk. S lepším přístupem lékaře jsem se v životě asi nesetkala. A s milou a ochotnou sestřičkou tvoří perfektní tým. Dámy, děkujeme Vám, vždy se u Vás cítíme moc dobře - my rodiče, i náš syn!

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je úžasná, profesionál a vždy má pro každého pochopení. Kdykoliv jsme přišli tak nám pomohla. Nikdy nás za nic neodsoudila a spíš maminky povzbuzuje.Náš syn se k doktorce vždycky těší a brečí že od ní musí odcházet :) Prostředí ordinace i čekárny je nádherné. No a sestřička - žena na svém místě.Poradí, pomůže a s paní doktorkou jsou úžasná dvojka:) jsem ráda,že jsem k nim začala chodit a i náš druhý syn může mít tu nejlepší péči.

• Váš účet byl odstraněn

Je to ta nejlepší,nejukecanější doktorka.JE PŘÍMÁ,FÉROVÁ A MOC PŘÍJEMNÁ,MÁM S NÍ VLASTNÍ ZKUŠENOSTI A DRUHÁ TAKOVÁ LÉKAŘKA NENÍ ANI NEBUDE,JE NÁM LÍTO ŽE PŘESTALA ORDINOVAT V JAROMĚŘI ALE VĚŘÍM ŽE V HK SE JÍ DAŘÍ DOBŘE,MOC ZDRAVÍM.