Pavla Dobrovolná
Zubní lékař

Čs. armády 1402/6a, Hlučín 748 01

Děkuji paní Doktorce, za její pečlivou práci, s ošetřením v ordinaci jsem vždy spokojená.

• F

Pani doktorka je nejlepší co může být úžasný člověk, milá,pečlivá mám panickou hrůzu z doktorů ale paní doktorka i její sestřička jsou prostě báječně chodím i se zbytkem rodiny a malý 7 let sice trošičku strach má ale když přijdeme paní doktorka vše vysvětlí..je opatrná a malý odchází s úsměvem.
    Klobouk dolu před touto lekarkou

• Zubní lékař Jiný  •

• Paní doktorka je člověk na svém místě. Je velmi pečlivá, hodná, vždy se snaží pomoct.. vždy vysvětlí, co bude provádět a proč. A člověk tam nenechá celou výplatu. Opravdu jí záleží na chrupu pacienta, velmi doporučuji.

• Zubní lékař Jiný  •

• Paní doktorka je velmi pečlivá, trpělivá a hodná lékařka. Chodím k ní s vnučkou od jejich 6 let, dnes už je jí 11, a i když byly začátky těžké jak pro paní doktorku, tak pro vnučku, díky její obrovské péči má dnes zuby, za které se nemusí stydět :-). L.Č.

• Zubní lékař prevence zubního kazu  •

• Mohu jen potvrdit hodnocení jiných. Pečlivá, precizní, milá. Je vidět, že tuto práci dělá z láskou, ne aby zbohatla.

• Úžasný člověk, precizní a velmi poctivý lékař. :-) Vřele doporučuji, stráví se mnou i 40 minut a to mi nedělá žádný náročný zákrok, ale opravdu očistí zub vedle zubu a to velmi pečlivě a precizně.

• Nikdy jsem neměla tak precizního zubního lékaře jako je paní doktorka. Je velmi pečlivá, každá návštěva trvá sice delší dobu, než na jakou jsem byla zvyklá u předchozích zubních lékařů. Toto mi ale vůbec nevadí, protože práci odvede sice pomaleji, ale o to kvalitněji. Rukavice používá, prostředí je nové, čisté, útulné. Moc chválím i spolupráci s dentální hygienistkou, která do ordinace dochází vždy ve čtvrtek odpoledne, myslím si, že toto moc zvedlo úroveň nabízených služeb ordinace. Jsem velmi ráda, že i na menším městě je kvalitní zubní lékařka a nemusím dojíždět jinam mimo místo bydliště.

• S paní doktorkou jsem spokojená velice. Po nepříjemných zkušenostech s jinými stomatology si ji nemůžu vynachválit. Je velmi příjemná, citlivá a nejvíce oceňuji její preciznost. Neměnila bych.

• ať si udělá každý vlastní názor....její služby jsou sice dobré...má ohromné nervy...některým i při plombování píchá umrtvující injekci...ale plomba i černá stojí 220 kč. bílá pak 500kč, kanálky 1 000 Kč, a korunka nasazovací až 3 000 Kč. holt za určitou kvalitu nebo kvantitu si mustíe zaplatit...já s mými dětmi za chvíli vyhlásím osobní bankrot...

• Velmi ochotná a pečlivá paní doktorka, sestřička také příjemná, hezké nové prostory. Vyšetření nebolelo:-).