Olga Jiroutová
Ordinace

Chrudim

Naprosto nejlepší lékařka. Je mi velice líto, že již neordinuje. Vždy měla lidský přístup. Při problémech odesílala k odborníkům.

• Kouří v ordinaci, i když je v čekárně plno.. Prostě si dá pauzičku na cigárko. 2x se mi stalo, že jsem měla jít na řadu, ale byla pauzička - jenže to bylo v době mého těhotenství! Po odchodu z ordinace mi bylo dost zle a víc už mě paní doktorka neviděla!!!

• E

Paní doktorka je nejlepší obvodní lékař, kterého jsem kdy měla. Vše vysvětlí, nic nepodcení.

Ochotná a nic nezanedbá. Jsem spokojená.

S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Vždy ochotně poradí i po telefonu a žádné podezření na nemoc neponechá bez povšimnutí a vše řeší do detailu.
    Mohu jen doporučit. Sestřička je také velmi milá.

S přístupem i službami paní doktorky i sestřičky jsem velmi spokojená. Obě jsou velmi příjemné a chápavé. Mohu jen doporučit.

• Ordinace nezačne nikdy ve stanovený čas,časté přestávky.Problémy moc neřeší,ale jinak sympatická,sestřička také.

Nebudu se zde dlouze rozepisovat.Podle mého názoru i názoru mého manžela ,paní doktorka vždy byla, je a doufáme že bude ,žena na svém místě.Nevyšetřuje od stolu, zajímá se o další souvislosti zdravotního stavu a dokáže vysvětlit vše, co je potřeba o onemocnění a následně i léčbě vědět.

• H

PŘÍJEMNÁ PANÍ