Miloš Kopřiva
Soukromá ordinace lékaře pro dospělé

Slovanská tř. 43, Plzeň 2-Slovany, Plzeň 32600

• Lekar a umelec v jednom..

• Je to velmi milý člověk jedná s vámi lidsky ,je laskavý,mě velmi pomohl,všem doporučuji

Hodnocení změněno moderátorem na dobrý. Důvod: Příliš stručné argumenty k udělení nižšího hodnocení.

• H

Je to velmi dobrý lékař, milý, slušný, pomůže. Jsme s ním celá rodina velmi spokojeni.

• Zatím bez problémů.

• S panem doktorem mám velmi dobré zkušenosti. Má osobní přístup a vždy dokáže poradit. Navíc jako velké plus pociťuji "výchovu" další generace pro převzetí ordinace po odchodu do důchodu.

• Já mam s panem doktorem zatím jen dobré zkušenosti. Kdykoliv jsem potřebovala, věnoval se mi,vyšetřil mě a doporučil specialistu.

• Pan Dr. Kopriva mi velice pomohl v situaci, kdy by me zadny jiny lekar ani nevzal. A proto ho velmi doporucuji. Takovato "lidskost" se malokdy vidi. Koho zajima vice, rada mu to vysvetlim: mw @ primazone . de

• Je takový, jak by měl podle mého doktor být. Jsem spokojený.

400,-Kč za razítko k řidičáku skupiny B

U MUDr. Kopřivy se cítím dobře, což je známka číslo 1, protože obecně lékaře dost špatně snáším. Vždy jsem byla spokojená. Doporučuji.