Milena Fejtková
Ordinace

Valdštejnova 682/20, Cheb 350 02

• K paní doktorce chodím už asi od 24 let a je to moje nejlepší doktorka,která pro mě hodně udělala a já jsem rád,že ji mám

• jiné místo Nemoc  •

• U paní doktorky jsem velmi spokojená.Přešla jsem k ní před pár lety.Vždy věnuje maximální pozornost tomu,co jí říkám a vždy se snaží pomoct.To u bývalé náladové doktorky neznám.Moc děkuji .

• Chodím k paní doktorce Fejtkové již mnoho let a jsem maximálně spokojený, určitě bych neměnil. Paní doktorka je profesionální s příjemným vystupováním a perfektním přístupem k pacientům, je to člověk na svém místě :-)

• Milá a pečlivá paní doktorka, totéž můžu říci o sestřicce. Chodím tam rád. R.

• Velice milá paní doktorka! Je pečlivá a trpělivá. Děkuji. Také chválím sestřičku, milá a pěkná paní. H.

• Paní doktorka je velmi milá a pečlivá.

• Paní doktorka je velmi příjemná a milá.Jen mě velmi mrzí,že mi odmítla vyplnit

Elektronickou zdravotní knížku (IZIP).Když jsem si jí zařizovala,nenapadlo mě,že

se tohle může stát a velmi mě to mrzí.

• Paní doktorka Fejtková je podle mě emapatická, trpělivá. Ochotně pomůže. Moc si jí vážím za její přístup k pacientům. Dokáže si i zvolit svoji zdravotní sestru, což je velké plus.

• Paní doktorka je moc příjemná a pečlivá.

• Skvělá lékařka se skvělým přístupem k pacientům