Martina Kubošová
Praktický lékař pro děti a dorost

Čáslavská 1176, Bohumín 73581

• Jsem spokojena. Obě děti vždy dokazála včas a dobře přeléčit

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Nejhorší děcka lékařka, kterou jsme potkaly. Vše řeší pozdě, byly jsme u ni 2X jako zástup a po jejim naordinování sirzpu jsme skončili na pohotovosti a ihned dostali antibiotika, které předtím odmítla nasadit. NEDOPORUČUJI

Je velmi dobra,srdečně doporučuji,zbytečně děti nezatěžuje a hlavně hleda přičiny.Náš Kubík se má jak v bavlnce,k tomu je velmi přijemna i sestra,poradi ve všem.....pa Petra Š

• Ano p.Kubušová tak velice dobrá doktorka doporučuji :D

• je to hodna pani doktorka nekdy udela srandicky

• Příjemná určitě, ale z mých zkušeností je to zatím zcela vše. Co se týká přístupu a postupu léčení, tak nejsem spokojená.

• JEDINEČNÁ LÉKAŘKA!!
    Je to opravdu výjmenčná a přijemná paní doktorka, ochotná a nemá u ní člověk pocit že obtěžuje! Poradí a má vždy dost času a pochopení. Máme zkušenost i s jinou dětskou lékařkou z Ostravy ke které jsme chodili se starším synem 2 roky a aposolutně se to nedá srovnat!
    Všem maminkám vřele doporučuji!

My máme Martinku rádi hlavně jak k nám přijde na návštěvu a musíme poslouchat dobré rady celý večer nebo odpoledne, jen tak dále

• je prostě jedinečná

• H

Velmi milá, příjemná, ochotná, vstřícná, má vždy dost času a pochopení. Můžu jen doporučit.