přijímá nové pacienty

Plzeň 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

poradce-terapeut
www.psycholog-plzen.cz
individuální, párové i rodinné poradenství, krátkodobé i systematické dlouhodobé psychoterapeutické poradenství
Vystudoval vychovatelství se zaměřením na etopedii. Absolvoval pětiletý sebezkušenostní výcvik v integrativní psychoterapii. Více jak deset let se věnuje péči o klienty s rozličnými problémy a z různých věkových skupin. Působil jako poradce na lince důvěry a krizovém centru pro mezilidské vztahy. V rámci svého dalšího rozvoje získal řadu osvědčení a diplomů zejména v oblastech krizová intervence, posttraumatická péče, sociálně patologické jevy a jejich prevence. Realizoval řadu vzdělávacích akcí pro děti a mládež týkajících se rozvoje osobnosti, zvládání náročných životních situací, či mezilidských vztahů.
Více O mně

• Rodinné psychoterapie

Od 1 100 Kč

Psychoterapeutické centrum Psycholog-Plzeň

Pražská 15, Plzeň 301 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Hotovost
  • Bankovní převod

Telefonní číslo

777 95...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Účinnost léčby

Byl jsem zde poprvé se problémem, který jsem nedovedl rozřešit a dostalo se mi podrobného "návodu" a dosti témat k zamyšlení. Pokusím se jednat dle rad a asi po nějaké době uvidím, zda se dostavuje nějaký výsledek a případně jak postupovat dále. Ještě jednou děkuji za pomoc při řešení problému.

• Psychoterapeutické centrum Psycholog-Plzeň Individuální terapie  •

Vřelý, lidský přístup, snaha vysvětlit dany problém ...

• T

profesionalita, lidskost, snaha nabídnout směr a řešení

• Psychoterapeutické centrum Psycholog-Plzeň Párové poradenství  •

• D

Ze sezení, jsem měla opravdu dobrý pocit. A jde vidět, že pan Štolfa ví co dělá.

• R

Pan Štolfa je přesně člověk na svém místě, pomohl mi nalézt odpovědi a opatření na stav, který u sebe už nechci zažívat.

• R

Příjemný pán. Jsem spokojená . Snaha pomoci . Úcta k člověku .

Vse staci vyjádřit jedni slovem - spokojenost! Dekuji

• G

Pan Štolfa mi pomohl nahlédnout na problém i z jiného úhlu.

• Psychoterapeutické centrum Psycholog-Plzeň Individuální terapie  •

Lidský přístup sehrál největší roli. Člověk odchází s plnou hlavou myšlenek na to, co vylepšit.

• Psychoterapeutické centrum Psycholog-Plzeň Individuální terapie  •

Pan doktor je velmi empatický, je vidět ,že umí naslouchat a člověka díky tomu pak posunout dál. Vřele doporučuji.

15 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dotaz ohledně péče

Jen prosím tedy jeďte doplním otázku - kde přesně Vás najdu, o jaký druh terapie se přesně jedná, jak dlouhé je jedno sezení a jaká je cena a kolik minimálně terapií v jakém časovém rozmezí je potřeba uskutečnit? Děkuji za odpověď. M.B.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Martin Štolfa

Zdravím Vás, sídlíme v Plzni na Pražská 15, délka sezení 50-6% minut, cena za setkání 500,- Kč, na rozmezí bychom se určitě domluvili, stejně jako na délce spolupráce.
S pozdravem a přáním…

Nevím, jak se rozhodovat.

Jsem žena, 42 let. Je to semnou jako na houpačce. Chvíli plná energie a sebevědomí a z toho jsem na nule. Hodně se vracím do minulosti a z budoucnosti mám strach. Neumím se správně rozhodovat. Kolikrát mám pocit, že jsem tady zbytečně. Nevím, jestli potřebuju odbornou pomoc. Myslím, že bych si…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Martin Štolfa

Zdravím Vás paní Žižková, rozumím tomu, že obtíže, které popisujete snižují kvalitu Vašeho života. Rád bych Vás podpořil ve vyhledání odborné pomoci, domnívám se, že společně s psychologem či terapeutem…

Prohlížet všechny odpovědi