Ladislav Langner
Ordinace

Sady Komenského 1, Český Těšín

Nic hroznějšího jsem v moderním lékařství nezažil. Aby kolonoskopie připomínala operační sál bez anestezie z druhé světové války, to je už opravdu silné kafe. Doktor absolutně nehledí na to, že pacient prožívá opravdu obrovskou bolest a místo toho, aby přestal a navrhnul jiný způsob, dokončí to za každou cenu. Ješťe teď mi je do breku a opravdu nedoporučuji k takovému člověku jít, tady jde nějaký etnicky kodex lékaře úplně stranou. Pokud chcete absolvovat jeden z nejstrašnějších zážitků v životě, tady máte možnost. A pokud mate před návštěvou strach, po ní teprve zjistíte, že jste vůbec nevěděli co strach je.

• V

S údivem jsem si přečetl sadu záporných komentářů , moje zkušenost je opačná. Kolonoskopie byla provedena s lokální anestezií. Po odstranění polypu a po výsledku z histologie jsem byl (pro laika) dostatečně a srozumitelně informován a byl mi doporučen termín další kolonoskopie.
    Takže doporučuji.

• Z

Panu doktorovi chybí absolutně lidská empatie a slušnost. Pacientovi dává urážejícím způsobem najevo svoji nadřazenost. Toto není jenom můj názor.

• V

Pan doktor byl nepříjemný arogantní a nikomu ho nedoporučím,vůbec ho nezajímal můj problém který mne trápí.

• D

Arogantní,nepříjemný lékař. Když jsem mu na kolonoskopii řekla, že to bolí a jinde uspávají, tak mi otráveně odpověděl, že jsem hloupá, když si to myslím.Nehledě na to, jak ho obtěžovalo moje vyšetření v rámci prevence. Poprvé a naposledy. Dokonce jsem se potom dozvěděla, že takhle povýšeně jedná běžně.

• Ordinace Jiný  •

• Trpím Ulcerozní Kolitídou, v prvním relapsu jsem na tom byl dost špatně. Tento super lékař mě postavil na nohy. DÍKY Karel

• Som strašne moc spokojny s lekarom Langnerom,ku ktoremu chodim už roky!!!

• Lékař, který poradí, vyslechne pacienta je velmi ochotný a vstřícný. Podle mého názoru je to velmi kvalitní lékař, ale i člověk, který se v dnešní době už jen tak nevidí. Martin T.

• T

Velmi dobrý lékař,velmi dobře umí naslouchat, vždy se snaží vyjít vstříc at už se jedná o cokoliv a taky je to vynikajíci odborník a člověk.sem hrozně rád že ho mám! TOMÁŠ

• Vyzná se v nových postupech léčby, citlivý a ochotný přístup k pacientovi. Neměnila bych lepšího z oboru neznám a byla jsem i u jiných.