Poliklinika Jaroměř

Patrného 191, Jaroměř 551 01

• D

K panu doktorovi Valentovi chodil můj otec, i má maminka a i já stále dojiždím.profesionalni rychlý a stálý přístup léčení či rady zůstat stále zde u Valentů.za mě určitě ano

• Poliklinika Jaroměř Jiný  •

• Vzhledem k tomu, že u mého otce, kterého léčil téměř rok na hemoroidy, nepoznal rakovinu konečníku, ani ho neposlal na žádné vyšetření, a se slovy, jak otec vypadá dobře, když zhubnul !!!!! ho léčil detralexem,nemůžu než o něm napsat, že bych k němu nikdy nešla a jeho přístup je familierní a neprofesionální. Nač jsou specializovaná pracoviště, když se na ně pacienti včas nedostanou? Tuto otázku by si měl pan doktor položit a nehrát si na všemocného, jenž rozumí všemu a vyléčí všechno.

• Osobně pana doktora neznám,ale na moji žádost mi sestavil kůru z čínské mediciny pri léčbě rakoviny a moc mi to pomohlo.Nebylo mi špatně při chemoterapiích a nějak moc snadno jsem se z toho dostala.Moje onkoložka nad tím kroutila hlavou.Nález po roce-nula.Doporučuju

• Moc si pana doktora vážíi i jeho dcery, mám plnou důvěru k němu i dceři proto tam také chodím.Moc mě oba pomohli a vždy se na ně mohu se vším obrátit a pomohou.Ti co ho krituzují a píší o něm špatné věci, je to jejich názor ten jim nikdo nemůže vzít ale měli by se zamyslet sami nad sebou jsme jen lidi a každý máme nějakou slabost ale pan doktor jr jednička tento můj názor mě nikdo nevezme.Jsem ráda že ho jako lékaře a že je tu také pro mě.Děkuji mu za vše.

Výborný lékař někomu může vadit jeho osobitý způsob vyjadřování, ale musíte vzít v potaz, že to je táké člověk a ne stroj! Díky panu Valentovi se zavčas přišlo na jisté věci a za to mu děkuji.

• F

Dobrý den.
    Chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nevíte jestli se pan doktor ještě věnuje čínské medicíně? A jestli na něj má někdo kontakt? Děkuji

• Moc dobrý doktor a pro lidi !!! Takových je čím dál méně :-))

K němu chodím kolik let a je supr lékař i člověk

Je mi 26.let a k panu doktorovi chodim od 19.let,je to velmi dobry lekar a mam ho rada.Ma klidne nervy,coz se o ostatnich lekarich tvrdit neda.Byla jsem tam s detmi a ty vyvadeli,jak neco a pan doktor byl tak hodny,povidal si snimi a dal jim lizatko,byl hodny ,prote je to velmi dobry clovek :-) nelibi se mi ,ze nekdo rozebira jeho minulost a osobni zivot,co je komu do toho...(drbna) jde preci o to jaky je lekar,to se tady rozebira!!!!a lekr je senzacni!

• Velmi dobrý lékař! Doporučuji.