Jindřich Navrátil
Ordinace

Podhájí 1030, Bojkovice 687 71

je to nejlepší obvodní lékař v místě, dobrý diagnostik , neustále na sobě pracuje , moderně vybavená ordinace

• Ordinace Jiný  •

• Chování sestry ani nemusím komentovat, kdo k panu Navrátilovi chodí, ví své. Pan doktor mi vyhovoval do doby než bylo třeba mě s něčím léčit. Na úplně všechno mi píše antibiotika, na kašel, na bolest v koleni, na žaludeční nevolnost, a to bez jakýchkoliv testů nebo prohlídky! Jít k němu po ránu je konec, za hodinu a půl se dostali do ordinace 2 pacienti! Ani se vlastně nedivím, pokaždé když přijdu mi vykládá o studiích a minimálně 2x telefonuje. Aspoň že se chová slušně

• Už jsem si prošla rukama tolika doktorů, ale tenhle je z nich všech nejlepších! Je to snad jediný doktor, který pacienta vyslechne a snaží se mu pomoci (a taky pomůže!) - ne takové to "ať ho mám rychle z krku". Jsem mu za hodně vděčná... P.S.: vždycky si s ním dobře popovídám - nejen o tom, s čím jsem za ním přišla :)...a abych nezapomněla: sestřička je taky velice milá, pacienty si pamatuje jménem...a ufff, co říct víc? Snad jen: děkuji a doporučuji všemi deseti :-))

• Pečlivý,naslouchá,zajímají ho pacienti

• T

Pan doktor je výborný, ochotný a hlavně moderní lékař, který vždy dá svému pacientovi to nejlepší. Jakýkoliv problém z jiné odbornosti vždy řeší s vynikajícími odborníky na daný problém. Má známosti a to je moc dobře.
    Přeji mu pevné nervy, hodně milých pacientů a vše nej i v osobním životě.

• Myslím si, že když pan doktor u nás začínal, byl lepší a víc pozorný. Už to bere jak na běžícím pásu,hlavně že to sype...

• Pan doktor Navrátil opravdu odborníkem ve svém oboru. Je velice dobré, že pacienta objektivně seznámí s riziky, jelikož je na něm vidět,že sám nechce nic zanedbat. Je dobré mít v takové malé obci lékaře, jako je on. Děkujeme za Vaši péči, pane doktore :)

• Pan doktor Jindřich Navrátil je výborný profesionálně vystupující lékař, který je milý a empatický k lidem. Neponechá nic náhodě, snaží se maximálně pomoci. Jeho činnost v záchranné službě je pro mě měřítkem jeho ochoty se vzdělávat, získávat zkušenosti a pracovat pro lidi. Viděla jsem jej i při zásahu a choval se naprosto bezchybně. Věřím, že je nejlepší lékař v Bojkovicích a okolních malých obvodech. Neusnul na vavřínech a nezabředl do maloměstského způsobu vyšetřování a pouhému udržování si pacientů přestoupivších k němu po matce.
    Postavil krásné nové zdravotnické středisko a má v něm jak profesionální, sterilní zařízení, tak příjemné prostředí a milou sestřičku. Paní Zemánková je zkušená sestra s lidským přístupem, je milá, hodná, ochotná, pacienty si pamatuje jménem a neměla jsem s ní nikdy žádný problém. Asi i zde platí rčení: Jak ty ke mně, tak já k tobě!...
    Přeji panu doktorovi, paní sestřičce i jejich ordinaci hodně štěstí, úspěchů a spokojených pacientů, protože se o ně tvrdou prací zaslouží.
    Lucie Pavlíková, Záhorovice

• Pan doktor Navratil je nejlepsi prakticky lekar jakeho znam.Ke svym pacientum pristupuje vzdy zodpovedne.Ostatne mluvi za nej vysledky a prace , kterou dela velmi dobre.Muzu vsem vrele doporucit..

• Pan doktor nad svou prací přemýšlí a dělá ji s láskou.