Jana Tušakovská
Ordinace praktického lékaře

Komenského 5/166, Karlovy Vary 36001

• Výborná lékařka a výborný člověk.Nechodím často, ale vždy, když k ní jdu, vím, že mi pomůže.

• K paní DOKTORCE chodím od r. 1989. Spíše hodně zřídka, protože jsem lajdák, ale vždy mi pomohla měrou neskonalou ať již svými znalostmi či zkušenostmi tak známými specialisty a člověčenstvím protkaným lehkým humorem. Ve stejném duchu k pacientovi přistupují i sestřičky. Všem děkuji.

• výborná lékařka, laskavý a vstřícný přístup k pacientům

• děkuji pani doktorko.

• Výborná

• Jmmsem v registraci paní Tušakovské od r.1985,tedy 26 let.Myslím si že nejsem nijak zvlášt frekventovaný pacient,ale za tu dobu jsem se v této ordinaci nesetkal s ničím co by mně iniciovalo vznést sebemenší kritiku.Naopak,vážím si lidskému přístupu paní Tušakovské k lidem,její sociální cítění.(na př.přednostní vyšetření zaměstnaným).Obě sestry jsou též vzorem,jak to má u doktora vypadat.

• zkušená výborná lékařka, která je navíc velmi milá a vstřícná
    k pacientům

• Nejlepší odborník, kterého jsem kdy zažila. Velmi ochotná lékařka, pro kterou je pacient na prvním místě.

• Velice dobrá lékařka a mohu jen doporučit všem.

• Vynikající lékařka s úžasným přístupem k pacientům.