Jana Kepková
Ordinace PL pro děti a dorost

Medicentrum - Politických věz. 40, Beroun 26601

Medicentrum Beroun, spol. s r.o.

Politických vězňů 40, Beroun 266 01

• souhlasím z názory, že paní doktorka s Vámi jedná jako s debilem a ještě se diví, že všechno nevíte a je náladová.Jsem ráda, že ji navštívím pouze minimálně a to v čase záskoku za naši dětskou lékařku...jedno ji musím ale přiznat při diagnostice je pečlivá a s miminkem si povídá mile...

• Pani doktorka Kepková je často nepříjemná a pokaždé ze mě dělá debila - jako bych měla všechno vědět sama. Ale neberu si to osobně. Chodím k ní od mala a zatím všechno dobré. Jako doktorku jí doporučuji.

• u paní doktorky vážně záleží na tom jak se vyspí. někdy je milí a zas jindy je pravej opak. nemužu hodotit jak léčí. měla sem jen angíny a chřipky. a s tim mi pomohla dobře.

• Jedním slovem DOPORUČÍM.Jedna z nejlepších doktorek,ktery jsme měli. Prochorenko

• Pani doktorka Kepková je nejlepší doktorka kterou znam.A vždy má ve všem pravdu a jestli něco na sestřičku tak ta je náhodou hodná a příjemná

• Pani doktorku povazuji za zkusenou pediatricku. V diagnostice byva dle meho nazoru jista a v lecbe primerena. Ma velmi rada male deti a umi s nimi jednat. Nadprumerne dobre s ni obvykle vychazeji i otcove :-))). Nemohu ovsem poprit, ze by tu cas od casu jista naladovost byla, zvlaste vuci matkam, jak jsem naznacila. O sestre radeji ve veci naladovosti pomlcim.

• paní doktorka je možná náladová ,ale kdo není. Já osobně jsem k ní chodila jako dítě, chodím k ní teď se svými dětmi a jsem naprosto spokojená.Nikdy nic nezanedbala a naopak mi vyšla vstříc i když jsem jako nezkušená matka dělala z komára velblouda. A navíc je to velmi dobrá kardioložka.

Naprosto bezproblémová komunikace, vždy vyjde vstříc,pečlivá.

• R

Paní doktorka je většinou velmi milá, příjemná, usměvavá, většinou i vše, co se týká léčby, vysvětlí, ale musíte se na vše ptát, jinak se toho moc nedovíte. Odborná vyšetření také doporučí, ale opět si o ně musíte sami říci. Horší je už přístup sestřičky, která je většinou velmi špatně naladěná, a jak už se zde psalo, velmi často z vás udělá vyloženě blbce, když se náhodou na něco zeptáte. Je velmi náladová, u nás je svátek, když jdeme do ordinace a výjimečně nám za něco - cokoli - nevynadá.

• N

Paní doktorka byla v pohodě dokud jsem chodili jen na prevence.Jakmile,ale dítě začalo opravdu marodit nedostalo se nám zde péče jakou by jsme pro své dítě chtěli.Často jsme sem chodili s obavou jakou bude mít pani doktorka zrovna náladu.Poslední kapkou bylo,když nás rodiče, začala sestra vychovávát a dávat nám najevo,že jsme úplně hloupí,když se ptáme na věci,které nás zajímají.
    Pani doktorku jsme změnili.Mrzí nás,že jsme to neudělali dřív.Je moc hodná a navíc má milou a usměvavou sesru.Děti se teď k pani doktorce těší.