MUDr. Ivana Ryšanová

Velké Meziříčí 2 adresy

Ivana Ryšanová
Ordinace gynekologa

Poříčí 1256/11, Velké Meziříčí 594 14

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Nemocnice Třebíč

Purkyňovo náměstí 133/2, Třebíč 674 01

• A

Aneta

Paní doktorku velice doporučuji. Velmi milá, mistr ve svém oboru. Vždy se k ní velmi ráda vracím. A sestřičky které má jsou také velmi super, vtipné, ochotné a usměvavé.. super tým

LCH

Přešla sem na doporučení mé kamarádky a vůbec nelituji.Při vstupu usměvavé sestřičky, vše vysvětlí nové pacientce. V ordinaci skvělý přístup výborné paní doktorky, mile přijetí, vše hezky vysvětlila. Mužů jen a jen doporučit.

Martina

Skvělá paní Dr. Se vším mi vždy poradila,odrodila mi dvě děti, vždy s ochotou, starostlivostí a nejlepší péči. Chodím k ní moc ráda už jen proto, že ji vždy ráda vidím a pokecáme. Má zájem o to jak se cítím a jak mi je. Dvakrát mě operovala, vždy bez komplikací. Super, doporučuji.

• V

V. H.

Odbornost, profesionalita, úžasný přístup k pacientům. Paní doktorka mě přijala v polovině těhotenství a výborně se o mě starala. Velký dík celému týmu ve Vel. Meziříčí.

• Váš účet byl odstraněn

Naprostá spokojenost! Hodná,příjemná,usměvavá,člověk s ní nemá problém cokoliv řešit!!! Člověk na správném místě! Doporučuji!

• Váš účet byl odstraněn

..veliké díky paní doktorce za její úžasný, citlivý, chápavý a povzbuzující přístup! z té změny po mém odchodu od bývalé (velmi nepříjemné a neochotné) lékařky jsem málem dostala pozitivní šok:o)!
    děkuji a z celého srdce doporučuji.

petra mikesková*

• Váš účet byl odstraněn

Naprosto dokonalá doktorka jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna ji. Vždy se vším bezproblému poradila vysvětlila radši i třeba zbytečně pošle na podrobnější vyšetření když se jí něco nezdá, ale hlavně že nic nezandbá. PROSTĚ PARÁDA sestřičky taky příjemné. Jsem naprosto spokojená a jinam bych nešla.

• Pacient

Paní doktorka je strašne hodná a má zlaté srdíčko.

• Pacient

Zažila jsem na příjmu v porodnici. Skvělá, milá, lidská. Perfektní. I když měla práce nad hlavu, nepřenášela to na pacientky. Naopak si ještě zavtipkovala. To oceňuji opravdu moc!

• Pacient

Skvělá paní doktorka, své práci rozumí a hlavně oceňuji lidský přístup - vždy milá, pozorná, ohleduplná. Jen škoda, že nemá ultrazvuk.