MUDr. Helena Potančoková

Pediatr · Více o specializacích

Vlašim 1 adresa

Helena Potančoková
Sam. ord. PL pro děti a dorost

Lidická 1715, Vlašim 25801

• Nechat čekat dva objednané kojence na nastřelení náušnic, na zákrok, který trvá dvě minuty, hodinu a čtvrt (čas objednání 14:00, příchod na řadu 15:15) než se ošetří čekárna plná nemocných neobjednaných dětí, mi hlava nebere... Jinak je paní doktorka moc milá, o tom žádná.

• Sam. ord. PL pro děti a dorost Nastřelení náušnic  •

• Paní doktorka je moc milá, důkladná, vše vyšetří, vždy umí poradit. Sestřička je taky perfektní. Bočními dveřmi, o kterých tu někdo psal, bere například objednané zdravé děti na očkování, když je čekárna plná nemocných. Když jsme objednaní, prakticky nečekáme.

• X

S paní doktorkou jsem velmi spokojená, vždy milá, ochotná a poradí kdykoliv.

• Taky jsme s paní doktorkou i sestřičkou velice spokojený.
    Obě milé, ochotné, vyslechnou, poradí.
    Super.

spolehlivá,pečlivá,dostupná i mimo ordinační dobu,vždy poradí. Antibiotika nedává zbytečně. Velmi ji doporučuji

Paní doktorku mohu zcela upřímně zařadit mezi nejlepší lékaře co znám.Pocházím z prahy a odborný i osobní přístup k dětským pacientům,ale i k jejich rodičům je nesrovnatelný.Má pěkný vztah k dětem a každým zdravotním problémem se zabývá do hloubky.Co se týče mých dětí,mám k ní a sestřičce plnou důvěru.

• H

Milá,přijemná,pečlivá,vždy pomůže, Antibiotika nedává zbytečně
    ..doporučuji

bez připomínek,lékař jak má být

• E

Dobrá komunikace,výborná péče,pečlivá,zájem o pacienty..nemám připomínek

• S

musím říci, že lepší lékařku neznám. Jsem s ní nanejvýš spokojená. Vždy dobře poradí. Má zájem o své pacienty a to dokazuje i to, že je ochotná poradit i když jí zavolám ve 23.00. Nikdy jsem nezažila, že by paní doktorka s někým nemluvila. Má velmi dobrý vztah k dětem a to nemluvím o sestřičce. K rodičům se také chová příkladně. Její kvalitu dokazuje i to, že jezdí s rychlou lédařskou sanitkou.