Halina Ligocká
Oční ambulance MUDr. Ligocká Halina, s.r.o.

Masarykova 900, Orlová 735 14

• Paní Dr. Ligotskou mohu všem doporučit !!!!
    Je velice obětavá, vstřícná, chápající a milá paní. Hodně nám pomohla.
    Chtěla bych jí touto cestou poděkovat a popřát, aby každý den byl skvělý, jako je ona sama.
    Děkuji Vám za všechno, paní doktorko, Brudná Zdeňka

• V Ostravě máme spoustu očařů, ale já si raději dojedu do Orlové k této paní doktorce, protože je návštěva u ní vždy příjemná.

• Dobrý den,na paní doktorku nemám žádné výhrady je velmi pečlivá a milá...

Výhrady mám k arogantní sestře,které si myslí,že je víc než lékař.
    Je značně vidět,že práce s lidmi ji velice baví a Své mindráky řeší zlobou.K mému podivu se divím,že nemá po ruce rákosku,kterou lidi bude šlehat po zadnici.
    Paní doktorka by asi měla vědět,koho platí,než ji návštěvníci začnou opouštět jako já :-(

• Po doporučení své přítelkyně, jsem změnil svého oftalmologa a přešel právě k této paní doktorce. Úžasná změna oproti minulému lékaři - Péče, laskavost a profesionální přístup. S předepsanými brýlemi jsem absolutně spokojený. Děkuji a ostatním pacientům, kteří váhají, můžu jen a jen doporučit. Martin Císař

• Na paní doktorku Ligockou nedám dopustit.
    Je milá a navíc starostlivá ke svým pacientům.

• Je to vynikající lékařka s velkým "L"!

• Naprosto perfektní a profesionální přístup k pacientům,kéž bych takových bylo více !!

• Paní doktorka Ligocká je velmi vstřícná osoba, prodiskutuje s Vámi Váš problém, poradí, doporučí, předepíše vhodnou velikost dioptrií.

• Velice vstřícná a milá lékařka

• Je to prostě Pani doktorka