MUDr. Čestmír Lovětínský

Čestmír Lovětínský
Zubní ordinace

Antonínská 85/II, Dačice 38001

• Váš účet byl odstraněn

Nejlepší zubař na světě! Pečlivý, šikovný, svědomitý. Nedám na něj dopustit. K takovému zubaři se člověk nemůže netěšit. :-)

• Váš účet byl odstraněn

Odborností i vztahem k pacientům jste příkladný pro všechny lékaře.
    Přejeme nadále dobré zdraví a trvalé úspěchy v práci Valenti

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor Lovětínský je velice příjemný, milý a svoji práci dělá s láskou. Proto je většina pacientů po jeho ošetření v pohodě. - Ta jeho vyrovnanost se na ně přenáší a i nepříjemné zákroky - po důkladném vysvětlení - snáší velice dobře - a z ordinace odchází bez velkého stresu - přesto-že jdou "od zubaře"!
    Velice si Vás, pane doktore, vážím a děkuji za to, že jste! HanaL.

Jan K.

Vynikající lékař! Návštěva u něj není horror,ale příjemný zážitek,přestože jde o zuby!

• Pacient

velice šikovný zubař,chodíme k němu celá rodina a nedáme na něj dopustit.Nikdy mi nevypadla blomba, je hodně šetrný,zákroky u něj minimálně bolestivý, nechvátá a je pečlivý,můžu jen a jen doporučit

• Váš účet byl odstraněn

má dobrou duši a o tom to je.

• Pacient

K lékaři nechodí člověk rád a ke stomatologovi dvojnásob.Pan doktor Lovětínský je vyjímkou.Jsem sice časově dost zaneprázdněný,ale pokud se nám podaří najít termín, tak si ošetření užívám.Je to pohoda,klídek,psychoterapie,vždy naprosto bezbolestný zákrok/a to i v situaci, že příjdu vždy neméně lO minut po dvanácté/,výsledek vždy vysoce nadstanardní.
    Držím palce a přeji hodně zdraví a sil.
    Díky za celou rodinu!!!
    František

• Pacient

po vse strankach trida...lepsiho tu nenajdete

Naprosto spolehlivý.

• E

E. Vacková

Skvělý lékař, naprosto profesionální přístup. Zažila jsem ho v nouzi nejvyšší - pátek odpoledne, osmileté dceři se rozbolel zub, nedbale opravený jiným lékařem týden předtím při školní prohlídce. Zrentgenoval, zjistil, že pod ním je již založený stálý zub a přišel mi vysvětlit, proč by navrhnul vytržení - méně bolestivé než vrtání a v této době už bez rizika, že by se stálé zuby zkřivily. I chování k dceři bylo skvělé, sama se po rozhovoru s panem doktorem rozhodla pro vytržení zubu.