Stomatochirurgie

Arnold Ctibor
Ord. PL stomatologa+stomatochirurgie

Smetanova 140, Teplice 41501

• N

Dobrý den ,jsem tady asi jediný ,ale pan doktor asi neměl svůj den.Silně neprofesionální až hrubý přístup jednání.Tohle by se stávat nemělo..Sestřička perfektní. NEDOPORUČUJI

• Ord. PL stomatologa+stomatochirurgie Jiný  •

Skvělý lékař, skvělý přístup a empatie všech v ordinaci. A hlavně: rychlost, účinnost a výdrž úžasné práce (celá spodní čelist). Právě teď rok bez problémů. Děkuju.

• E

Dne 7.3.2022 nanoimplantáty dolní čelist 6ks.
    Naprosto bez bolesti. Úžasný lidský i profesionální přístup sestřiček i pana doktora.
    Děkuji a ráda doporučím dál.

• Ord. PL stomatologa+stomatochirurgie Jiný  •

Chtela bych moc podekovat panu doktorovi a sestrickam. Byla jsem na implantatech..Moc mi pomohl a sestricky uzasne. Takove super chovani k lidem se jen tak nevydi...mohu jen doporucit....Uzasny pan zubar !!! A super sestricky !!!!!

• Ord. PL stomatologa+stomatochirurgie Jiný  •

• Dnes jsem navštívil ordinaci pana doktora poprvé,a jsem příjemně překvapen,jak pan doktor tak i sestřičky velmi příjemné a milé.Doporučuji navštívit ordinaci,uvidíte,že budete sami překvapeni přístupem a ochotou personálu,Děkuji a přeji hodně dalších spokojených pacientů.Karel Beneš-Teplice.

• Ord. PL stomatologa+stomatochirurgie  •

• Trhani 8 pod kosti...zub byl venku během minuty,neuveritelne!pan doktor je velmi příjemný a hlavně zrucny????Opravdový profik????V cele ordinaci vládne dobra nálada a pohoda. Sestřičky velmi,velmi mile a hodne.opravdu není důvod se bát návštěvy tohoto pracoviště!!!✌️

• Ord. PL stomatologa+stomatochirurgie  •

• Dobrý den ,dovolte mi abych i já potvrdil vysokou uroveň jak profesní tak lidskou. Se kterou jsem se zatím nikde jinde nesktal. Byl jsem na trhání osmičky potvrzuji bezbolestný postup a příjemný přístup k pacientů.

• Dnes jsem byla na trhání dvou zubů a měla hrozný strach. Jednání pana doktora a sestřiček bylo úžasné a strach ze mě hodně rychle spadl. Necítila jsem bolest ani při injekci a vytrhnutí bylo velmi rychlé. Moc děkuji za profesionální a velmi milý přistup:)

Nina

• Dnes jsem byla vytrhnout moudrák a měla jsem hrozný strach, že to bude bolet. Nebolelo mě to ani trošku:) Opravdu jsem byla překvapená jak se ke mě hezky chovali, to jsem snad ještě neviděla. Suprové, milé sestřičky a výborný doktor:)

• Dnes jsem byla na trhání osmičky. Měla jsem obrovský strach, ale opravdu zbytečný. Pan doktor je profík stejně i jeho sestřička - pohodový, uklidňující přístup. Za deset minut bylo hotovo :). Moc moc děkuji! Lucie Kittlová