Alena Rýznarová
Sam. ord. lékaře spec. - psychiatrie

Smilova 405, Pardubice 530 02

Výborná lékařka,vždy pomůže. Za mně jednička. Příjemné prostředí i sestřička. Dlouho se nečeká. Prostě super.

• Sam. ord. lékaře spec. - psychiatrie Jiný  •

Naprosta spokojenost. Pani doktorka se snazi vyslechnout a pomoci. Chodim k ni jiz 4 roky, mohu doporucit

• Sam. ord. lékaře spec. - psychiatrie Jiný  •

• Paní doktorka je na správném místě. Dokáže vyslechnout a pomoci. Léčí pacienta jako celek a pošle ho k odborníkům. Léčila jsem se u ní několik let a vždy se mi podle potřeby věnovala. Kéž by takových doktorů bylo více. Moc Vám paní doktorko děkuji. Hanka.

• Sam. ord. lékaře spec. - psychiatrie  •

• S

Vynikající lékařka po stránce odborné i lidské.Přijdete zničeni se svými problémy a po několika návštěvách,zjistíte, že jste zcela jiný člověk.Dobré slovo, rada, nasazení léků pomůže.V případě potřeby, nabídne pomoc psychologa.To, že se člověk otevře s důvěrou je navozeno i intimním prostředím ordinace a klidem lékařky, který z ní vyzařuje.Doporučuji všem, kteří mají problémy, aby neměli obavy a s důvěrou ji navštívili.Bolest duše je horší , než bolest fyzická.Moc děkuji

• Paní doktorku navštěvuju delší dobua vždy mi pomůže a dodá chut do života. vyslechne si vždy v klidu problémy pacienta a vysvětlí mu, co by měl dělat aby mu bylo lépe, byl klidnější... Dá i léky na zklidnění a dle potřeby každého pacienta pozve na další návštěvu.

• Nevím, jestli je paní doktorka nejlepší na světě, ale v Pardubicích rozhodně. Nikam jinam nechoďte.

• K paní doktorce chodím již dlouhá léta a musím říct, že je čím dál lepší jak lidsky, tak odborně. Velmi si vážím jejího přístupu i příjemného prostředí ordinace. Sestřička je také hodná. Problémem je pouze nemožnost objednání na určitou hodinu a doba než se člověk dostane na řadu, je někdy velmi dlouhá. Paní doktorku velmi doporučuji.

• Plne souhlasim s predchozimy komentari a pridavam i svuj .
    Profesionalni,ale lidsky pristup pacientovi pani doktorce zajištuje popularitu daleko za hranice Vychodnich Čech .

Vynikající lékařka s lidským přístupem. Moc díky

• E

I já jsem paní doktorce vděčná, že mi pomohla z depresívních stavů
    a že se mi s její pomocí vrátila zase chuť a síla do normálního života.
    Od paní doktorky jsem odcházela vždy s pocitem, že jsem se mohla podělit
    o své starosti s dobrým přítelem, který se mi ze všech sil snaží pomoci.
    Navíc prostředí je opravdu velmi příjemné.