MUDr. Přemysl Němeček

Zubař Více

Tábor 1 adresa

Ordinace PL - stomatologa

Světlogorská 2764, Tábor 39005

K panu doktorovi jsem šla dobrovolně na nandavání rovnátek. Ze slibovaného 1 roku byly najednou 3 a to i poté protestoval se sundaváním. Nakonec po mém naléhání řekl, že už je vše srovnané a rovnátka mi sundal. Kdybych však neřekla nic, dovedu si představit, že bych rovnátka měla klidně další dva roky. To je gumička sem, gumička tam. Dle mého názoru jsou dlouhé doby s rovnátky pouhým obrazem toho, jak pak doktor ždímá peníze. To už vůbec nemluvím o dlouhých čekacích lhůtách.
    Raději nikdy více !

odbornost pana doktora zatím nemohu hodnotit. Dnes jsem k němu dorazil s dcerou bohužel o 3 minuty později a on nás hned vyhnal, že máme chodit včas. To, že pacienta nechá čekat to mu nevadí, ale když někdo přijde o trochu později tak je tvrdej :-)

• Jen poznámka na začátek - pod rouškou anonimity se očividně někteří lidé "předvedou".

Doktor Němeček je odborník, zkušený a schopný lékař, to myslím potvrdí naprostá většina jeho pacientů.

Na druhou stranu daní za oblíbenost pana Němečka prostě bývala trochu delší čekací doba (dříve, jak je to nyní nevím).

• Š

Svělý doktor a velice šikovný :-) moc se těším až budu mít díky němu rovný úsměv :-) je to šikulka má můj obdiv :-)

• velmi příjemný přístup k pacientům,jak dětským tak dospělým
    než přistoupí k individuální léčbě informuje podrobně o průběhu a způsobu léčby,má dobřě sehraný personál.díky

Pane doktore.

Doktor Přemysl Němeček je velmi zkušený a schopný lékař, který svému oboru dobře rozumí. Velmi příjemný. Mohu jen doporučit. Ani od jiných pacientů jsem nikdy neslyšel žádnou stížnost.

• Pan Němeček by dal rovnátka nejraději celému okresu. Navíc si pamatuji, jak mi při vrtání stoličky odmítl umrtvení se slovy...to vydržíš:( Sama jsem ho po skončení prohlídky musela upozornit, že mám díru v zubu.

• H

Je jednička.Velmi dobrý přístup k malým i velkým pacientům.

• V

Jsme velmi nadšené přístupem nejen lékaře, ale i sestřiček. Nemohu souhlasit s názorem, že pan doktor je uchvátaný. To je neskutečná hloupost. Je velmi zručný , příjemný a vždy nám všechno ochotně vysvétlí. Dojíždíme za ním z Jindřichova Hradce a rozhodně se to vyplatí. A čekat jsme ještě nemusely.

Pana doktora mohu vřele doporučit... Srovnal mi horní i dolní zoubky do latě. Vyšetření u něj byla vždy příjemná, pan doktor se vždy mile usmíval a byl ochotný odpovědět mi na jakýkoliv dotaz.