MUDr. Petra Svátková

Gynekolog Více

Liberec 1 adresa

Gynekologická ambulance MUDr. Petra Svátková SVAGYN s.r.o

Švermova 144/16, Liberec 460 10

Paní doktorka převzala ordinaci po MuDr. Matlachové, (kdo jí znal ví, že uměla pomoci, ale ne vždy to s ní bylo jednoduché), přinesla ženám nový, příjemný, lidský přístup a moderní technologie.

• Z

S paní doktorkou jsem si už prožila 3 těhotenství. Je velmi profesionální, ale při tom lidská, empatická a příjemná. Nikdy neodbyla žádný můj (byť sebehloupější) dotaz. Takové doktory si představuji - doktor, který ač s mnohem většími znalostmi, je váš parťák. Nepovyšuje se, ale komunikuje! Paní doktorka je opravdu jedna z mála. Sestřičku bych také moc chválila, ale myslím, že už odešla do důchodu a novou zatím neznám.

• Gynekologická ambulance MUDr. Petra Svátková SVAGYN s.r.o Jiný  •

Nejlepší z nejlepších! Dr. Svátková a sestřička jsou neskutečné milé a empatické. Jsem v ordinaci Dr. Svátkové vždy maximálně spokojená. :)

• S

Paní doktorka i sestřička moc milé, ochotné, profesionální. Lidské a normální :) Moc hezká ordinace. Vždy mám pocit, že se mi obě maximálně věnují.

• Gynekologická ambulance MUDr. Petra Svátková SVAGYN s.r.o prevence i problémy  •

• S pani doktorkou i sestrickou sem vzdy naprosto spokojena..Obe dve jsou vzdy mile, usmevave, ochotne.. Pani doktorka mi vzdy vse srozumitelne vysvetli a poradi. A dukazem odbornosti je moje mamka kterou pani doktorka zachranila. Takze pro mne jasna volba a nikdy bych nemenila.

Pani doktorka i jeji sestricka jsou naprosto uzasne. Mile, ochotne a vzdy se vsim pomuzou a poradi. Nikdy mi nevadi prijit do ordinace, protoze vim, ze tam zase uvidim to slunicko, co se pokazde usmiva. Velmi profesionalni pristup. Nevymenila bych za nic!

• Navštěvuji paní doktorku také několik let a nemám na co si stěžovat,vše vždy pozorně vysvětlí a dohodne. Ivana Krupičková

• Paní doktorka je velmi milá,hodná,profesionální,vždy ráda vyslechne a poradí a má sestřičku super.
    Jsem ráda že chodím k ním.
    Dáša Nováková

Nejlepsi doktorka i sestricka,co muzou byt. P.doktorka je mila,hrozne hodna,profesionalni,proste supr. A sestricka to same. Hrozne si je chvalim.

Jsem jeji pacientkou uz leta. Pani doktorka je opravdu vyborna! Profesionalni, mila a vstricna. Pani sestricka je absolutne uzasna, nedam na ni dopustit.