Psychoterapeut Více

Pardubice 1 adresa

Číslo licence : IČ 22471863

Nabízím individuální terapii osobní či online, mým směrem je Daseinsanalýza. Ráda se také věnuji rozhovorům o snech, relaxacím a imaginacím.

• Psychoterapie

Terapie Hrabětová

Na Spravedlnosti 121, Pardubice V , Pardubice 530 02

Paní terapeutka je opravdu skvělá. Od začátku působí velmi mile, příjemně, empaticky a člověk se u ní cítí bezpečně. V těžkém období mi byla obrovskou oporou, dokázala mě nasměrovat, dodat klid a pomoci mi postupně urovnat myšlenky. Velmi si cením její praktického přístupu, díky kterému se člověk necítí jen vyslyšený, ale skutečně dostává užitečné podněty, jak se posunout dál. V urgentní situaci byla ochotná velmi rychle reagovat i po telefonu, což mi nesmírně pomohlo. Jsem jí za její pomoc a podporu moc vděčná.

Mgr. Petra Hrabětová

Káji, teď jste mě opravdu dojala! Makáte neskutečně, spolupráce s Vámi je radost! Děkuji

• V

Paní terapeutku Péťu mohu jen doporučit. Dlouho jsem se odhodlávala někam jít a jsem ráda, že jsem se rozhodla svěřit zrovna jí. Je velmi milá, empatická, pozitivní. Sezení vždy plyne přirozeně samo, bez tlaku. Tímto i děkuji za bezpečný prostor a čas, kde mohu sdílet vše, co bych se jinde neodvážila.

Mgr. Petra Hrabětová

Veru, mám stejný pocit, sezení opravdu přirozeně plynou tak, jak je aktuálně potřeba. Děkuji za zpětnou vazbu, těším se na Vás v dalším termínu.

• V

Paní terapeutku Péťu můžu doporučit všemi deseti! Je velmi empatická, milá, vstřícná. Hned na prvním setkání jsem se cítila příjemně. Vždy mi poskytne bezpečný prostor pro sdílení mého trápení. :)

Mgr. Petra Hrabětová

Veru, díky za Vaše slova. Těším se na další společná setkání!

Mám za sebou několik sezení a musím říct, že pocit, že vás někdo opravdu poslouchá, je neskutečný. Ten pocit, že člověk konečně ví, co se děje, je skvělý. Na terapii jsem šel spíš proto, abych šel příkladem svým blízkým, a také kvůli některým osobním věcem. Musím říct, že to bylo výborné děkuji paní Petře.

Mgr. Petra Hrabětová

Míro, děkuji! Jsem moc ráda, že Vám terapie poskytuje to, co přesně má :) Těším se na příště!

K paní terapeutce docházím pravidelně několik měsíců, jsem rád, že jsem dostal doporučení právě na ni. Opravdu mě poslouchá a je otevřena všem tématům. Cítím se u ní dobře.

Mgr. Petra Hrabětová

Děkuji Pavle, jsem moc ráda, že se tu cítíte dobře.