MUDr. Petra Flégrová - Mrázová

Praktický lékař Více

Jaroměř 1 adresa

Ordinace

Okružní 245, Jaroměř

• Paní Mudr. Petra Mrázová,je velmi ochotná a zodpovědná lékařka,která se snaží precizně odvést svou náročnou práci,je milá a jsem s ní velmi spokojená,děkuji.

• Dobrý den.
    Paní doktorka je velice precizní a stojí si za svým názorem.
    Snaží se všemu přijít na kloub.
    Je milá a hodná.
    Vřele doporučuji.
    Jsem u ní již několik let a neměnila bych.
    Doporučuji.Nebojte se:-)

• Paní doktorku mohu jen doporučit, vše nechává potvrdit testy a vyšetřeními. Skvělé diagnózy. Velice lidský přístup. Jsem ráda, že ji v Jaroměři- Josefově máme. Petra M.

• Vřele doporučuji, paní doktorka má naprosto lidský přístup, příjemné chování a nechová se k lidem jako "nadčlověk" jako to u mnoha lékařů bývá. Vždy mi s absolutní precizností stanovila přesnou diagnózu Perfektně ví co a proč to dělá.

• Vřele doporučuji, paní doktorka má naprosto lidský přístup k lidem a nechová se jako nadčlověk, jak to u mnoha lékařů bývá. Perfektně stanovené diagnózy, naprosto ví, co dělá.

• Velmi dobrá doktorka nemůžu si na ni stěžovat.Svým lidským přístupem k pacientovi
    si mě získala,dokáže člověku pomoci když je mu zle.

• Je ubofé jak si tzv. doktorka Flégrová usilovně snaží vytvořit o sobě pozitivní obraz. Několik let jsem byl jejím pacientem, bohužel, a přesně ty vlastnosti, které si údajný pacient vychvaluje, má. Je arogantní, povýšená, neprofesionální. Svou neodborností způsobila mému otci vážné zdravotní potíže.

• Paní doktorka si mě získala svým přístupem a lidskostí. Se všemi mými potížemi mi pomohla a když se jí něco nezdálo, poslala mě ke specialistovi. To, že si na nic nehraje, nechová se důležitě, povýšeně a arogantně, na mě působí velmi sympaticky a rozhodně to nesnižuje její schopnosti a znalosti, ba naopak.

Nejlepší je vlastní zkušenost a ta je hrozná. Poradit neumí, lékařská etika ji nic neříká a je mstivá. Jinak řečeno, doktorka dobrá tak akorát aby napsala neschopenku.

pani doktorka je velmy hodna a vyborna lekařka.neni rasistycka chova se ke všem lidem stejně at jsou bili nebo tmavy,je velmy dusledna jsme sni velice spokojeni....