Jiráskova 47, Vrbno pod Pradědem 79326
KB
Moje maminka k tomuto lékaři chodila roky pravidelně. Jednou, již ve vyšším věku se jí stalo, že po prohlídce při sesedání z gyn. křesla upadla na zem a pan doktor jí řekl, že jí nebude ze země pomáhat vstávat. Tak ani nevím, jak se chudák sama zvedla. Nikdy nezapomenu, když mi to řekla. Bylo mi jí moc líto. Byla jsem a budu z toho stále v šoku. Byla to tichá, hodná starší paní, která poslouchala lékaře, jedla poslušně prášky, které jí předepisovali, nepila, nekouřila a její důchodcovský život se přesto točil kolem návštěv praktiků. Hrůza, snad se toho taky nedočkám. Takže za mě špatná zkušenost maminky, ale když si někde nemůžete vybírat z vícero lékařů, co neděláte?
• Praktický lékař gynekolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pacientka
Pan doktor je nejlepší vždycky rád pomůže,poradí a všechno vysvětli . Jsem moc ráda že mužu byt jeho pacientka .
ja
první těhu hrozné kvůli němu jsem snad probrečela celé těhu a nakonec mi v Olomouci řekl doktor v 8 měs že je vše v pořádku že nechápe jak mi to mohl říkat a tvrdit takové blbosti a nechat mě trápit ,druhé těhu malá je moc malá od sedmého měsíce už jsem prý byla otevřená a každou chvíli budu rodit a že už nikam nemám moc chodit no porodila jsem v termínu a že by byla malá no nevím na 4 kila :D UŽ JSEM to vzdala a odešla jsem od něho .
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mamina
Tak já nyní čekám druhé dítě a nemůžu si ho vynachválit. Se vším vždy poradil vše důkladně vyšetřil a nikdy si neúčtoval nic sám i když sem si nechala vyjet výpis ze zdravotní pojišťovny. Měla jsem před tímto doktorem 2 jiné doktory ale vždy pro mě byla prohlídka strachem z bolesti a nyní se za ním vždy těším a nic necítím. Já mohu jen doporučit!!!
S panem doktorem jsem velmi spokojena, byla jsem u několika lékařů, ale tento jediný mi dokázal vždy poradit. I když je trošku ukecaný, dokázal mi poradit a neodcházela jsem od něho nikdy s tím, že vlastně nevím co mi je. A i přístroje které má jsou velmi kvalitní a na Vrbno až moc dobré...chválím
nemám si na co stěžovat, je milý, sice ukecaný, ale vždycky si mě vyslechne a vše po lopatě vysvětlí...
Madla
Děkuji panu doktorovi za jeho péči, včasnou a přesnou diagnostiku. Díky němu mám dnes krásnou zdravou dceru.
A.K.-Vrbno p.P.
milé ženy pokud nenavštěvujete pravidelně gyn.lékaře a pak nastanou nějaké potíže nemyslím,že by jste měly hledat chybu ve svém lékaři,ale v první řadě v sobě.Dále znám pacientky kterým doslova zachránil život,ale taky znám pacientky které si na něj stěžují.já osobně jsem s panem doktorem spokojena protože jsem byla a jsem nemocná né po gyn. stránce tak si mě pan doktor dosti hlídá a zve mě na pravidelné prohlídky za které jsem ráda a které taky dodržuji.A nakonec nikdo není neomylný i když jako lékaři by se to nemělo stát,ale poslouchejte někdy zprávy kolik je případů co se lékařům stává. jedna je pravda,že kdyby se mi něco přihodilo z viny p.lékaře asi bych mluvila jinak.
Spokojená
Já teda nevím,někdo na něj nadává,ale já jsem velice spokojená,pokaždé mi vyjde vstříc a nemohu na něj říci vůbec nic špatného.Skvělý doktor.
jáá
mě nějak nevadí...vím,že pro mě udělá první poslední a to mi zatím vyhovuje...