Odhadovaná doba odpovědi:

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Kochova 1185, Chomutov
Ord. lékaře specialisty - chirurgie

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Ord. lékaře specialisty - chirurgie Jiný

Úžasný pan doktor, neměnila bych. Velice lidský, milý, komunikativní, vše vysvětlí, cítí se tam člověk hned lépe.

Umístění: jiné místo Jiný

Před x lety jsem u něho byla s kolenem a měl plnou čekárnu a mě vzal přednostně že i sestřička mu říkala že má v čekárně pacientku s volacím kolenem jestli ji může vzít přednostně že jsem se tam svírala bolesti a vzal mě hned to jsem sama koukala ráda k němu chodím a žádného chirurga bych neměnila. Má perfektní přístup k lidem, a snad i zlaté ruce

Ověřená osoba

Péťa není ,,doktor" ke každému i cizímu se chová jako k vlastním je TO pan DOKTOR,jen velká škoda,že nejde ostatním příkladem.Protože chirurgie sama o sobě je vždy nepříjemná záležitost a když nějaký arogantní doktor,kterých tu máme na rozdávání se člověk dostane,tak je jeden na tom jak zde čtu zdravotně nejen hůř,ale i psychicky.A tento doktor dokáže zahřát u srdíčka a člověk pak vše bere lépe.Vždy se snaží vše dělat s citem,protože ví,že to bolí,ale jiní při vyšetření neurvale zkoumají bez empatie, na rozdíl od druhých,je vyšetření nebolí,tak nás mučí a nic nezjistí,aby měli klid,tak píchnout analgetika a pošlou vás domů.Ale jak výše psala slečna,mohla přijít o život a bůh ví kolik lidí v Chomutově zemřelo,protože jim nebyla udělána dostatečná vyšetření,protože to pojišťovna nakázala,aby dělali co nejméně odběrů krve(nákladné)natož ultrazvuky,ale nejen to,ale i aby psali méně receptů,jak přesáhnou limit,tak to musí hradit ze svého.Toto jsou interní záležitosti,které jsem se dozvěděla náhodou.Ještě,že Petr si váží života každého člověka a snaží se dokud nezjistí příčinu.Je prostě skvělý,ale i kamarádský.Péťo jen tak dál.

Ověřená osoba

Jako chirurga bych už jiného doktora nechtěla. Před pár lety mi dá se říct zachránil život. Když mě asi kolem 3 tydnu nechali v bolestech, že mi nic není. Sam primář za mnou přišel a hodně mi nadával, že hraju divadlo, že mi nic není, že jen nechci chodit do školy. V té době už jsem si skoro ani na záchod sama nedošla. Až, když jsem se dostala k panu Skálovi, který mi jen krátce sáhl na břicho a řekl jedeme okamžitě na sál... Akutní slepák... Za tři týdny nikdo nepoznal obyčejný slepí střevo. Takže respekt a díky panu doktorovi, protože nebýt jeho, mohlo vše dopadnout uplně jinak.

Ověřená osoba

Pan doktor Skála je velice příjemný, laskavý... Výron kotníku odhalil něco daleko jiného a horšího v kosti a pan doktor mi vše v klidu a srozumitelně podal. Je u něj vždy spousta lidí a snaží se vzít všechny, tak možná že nemá úplně vždy tolik času co by na člověka chtěl mít, ale nemyslím, že by to mělo vliv na jeho výkony jako doktora k pacientovi. Můžu ho jen doporučit, ikdyž to znamená více lidí v čekárně. :)
Více takových doktorů.

Ověřená osoba

Velmi milý a hodný doktor se skvělým srdcem!

Souhlasím, že je to vynikající chirurg a ještě s tím nejlepším lidským přístupem, s jakým jsem se u zdravotníků kdy setkala.Vágnerová

Doporučuji jeho profesionální ale i lidský přístup

\je to vynikající chirurg

tomas kacandy