Pavla Hettychová

Internista, Praktický lékař Více

Kralupy nad Vltavou 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

Vrchlického 636, Kralupy nad Vltavou 27801

Také musím pochválit - paní doktorka mi byla doporučena naší dětskou MUDr. a nechodím k ní často ale nikdy nic nepodcení nezanedbá poradí vysvětlí, 100% spokojenost!!!

Paní doktorka je velmi příjemná, milá a rozhodně nic nepodceňuje. Veškeré strasti se snaží okamžitě řešit. Potřebujete-li poslat k odborníkovi, neupřednostňuje své známé, ale máte-li přání se dostat k jinému lékaři, doporučení ráda a ochotně napíše. Zároveň je velmi citlivá a byť jako chlap lékaře navštěvuji pouze minimálně, paní doktorku vřele doporučuji. Mou pochvalu má i zdravotní sestra v ordinaci.

• kafe sebou:)

• top

• :-)

• Velmi hodná paní doktorka, s lidským přístupem. Jsem jejím klientem už od dětství a neměnil bych!

• výborný lidský přístup k pacientům

• SUPER LÉKAŘKA

• I

Velmi ochotná doktorka. Má spoustu zkušeností a je lidská.

Velmi hodná a lidská.Vždy se snaží pomoci.Nikdy se mi nestalo aby mě odbyla.Je báječná.