Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
scarlet
Alena Houdková - Přesto, že jsem z Vysočiny - návštěva rodiny...Paní doktorka mě bez problémů ošetřila...Lidský přístup, odbornost a empatie v ordinaci mě příjemně překvapily.Vřele doporučuji všem ze Vsetína....
Dana Krystyníková
Já jsem naprosto spokojená.
Zbavila mě strachu ze zubařů, který jsem si v dětství vypěstovala. Jsem z vesnice a dříve nebylo možné si zubaře vybrat.
Že mě oslovuje kočenko, mi vůbec nevadí, ba naopak to beru jako její milý a velmi sympatický přístup k člověku. A i když mě takhle osloví, nikdy mi netyká ( jak tady někdo píše- tomu prostě nevěřím ). Je naprosto slušná a lidská.
Je to "profesionálka" s lidskou tvǎří.
Ale je třeba vyzdvihnout taky sestru, paní Růžičkovou. No ta je naprosté sluníčko: hodná, milá, ochotná, vždy dobře naladěná, prostě skvělá.
Dana Krystyníková
Roman Kubík
Můžu doporučit, velice vstřícné jednání, pečlivost. ....a oslovování, které zde někdo vyčítal mi přijde milé a nikterak nepříjemné nebo drzé (a to jsem s ní husy také nepásl).
Roman Kubík
Veronika G.
S paní zubařkou jsem velice spokojená. Oceňuji především lidský přístup a profesionalitu. I sestřička je výborná!
~
Výborná zubařka, jsem s její péčí nad míru spokojena a nevím, proč někomu vadí její oslovování. Naopak to beru jako příjemné zpestření a určitě ne jako urážku.
xxx
Velmi dobrá péče ze strany lékařky, skvělá zdrav.sestra v její ordinaci a člověk zde neplatí to co má zdarma. Jiní zubaři ve Vsetíně z Vás vytáhnou peníze za úkony které jsou plně hrazeny pojišťovnou.
Jana
Paní doktorka má zásadu tykat všem a oslovovat "kočko, kočenko" a tak podobně. To mně osobně vadí, husy jsem s ní nepásla. Ani s péčí o mé zuby u ní jsem nebyla spokojená.
Přešla jsem k velice šikovnému panu doktorovi Aleši Pavelkovi a jsem nadmíru spokojená, jak s jeho přístupem, tak péčí a ohleduplností.
pacientka
Velmi příjemná paní doktorka,ochotná,dokonce sama dá vědět pacientům,kdy mají přijít,je pečlivá,skromná,dobrá stomatoložka.Je moc slušná.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.