Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Daniel H.
Pan Doktor Štěpánek je opravdouvou výhrou mezi praktickými lékaři. Je to takový ten poctivý doktor, který neodflákne pacienta za 5min jak už je u nás v českém lákařství zvykem.
Velice důsledný a poradí s léčbou. Člověk si s ním i pěkně popovídá a atmosféra není tak dusná a stresující.
Opravdu vřele doporučuji a na závěr veliké díky, pane doktore.
Lišák Pepa
Je to můj ošetřující lékař 23 let. Lepšího bych si nemohl přát. Lidský odborník na svém místě.Už se hrozím chvíle , až odejde do důchodu.
~
Velice ochotný, důsledný,vždy vysvětlí svůj postup v léčení,velmi citlivý. Léčí mne již 30let, léčíl mého manžela(vzhledem k jeho nemoci-odborný a obětavý přístup), též léčí mého syna. A proto Vám pane doktore děkuji.
~
PAN DOKTOR O SVÉ PRÁCI VÍ HODNĚ VĚCÍ JE OPRAVDU MOC DOBRÝ DIAGNOSTIK JEN MÁLOKTERÝ LÉKAŘ POCHOPÍ A HLAVNĚ POSLOUCHÁ CO PACIENTY TRÁPÍ ZATO JÍNÍ SE KNÁM CHOVAJ JAK....
Jsem strašně moc spokojená s panem doktorem. Příjemný, citlivý a má zájem o pacienta "jako člověka ". Děkuji pane doktore !!! Krúpová Renata
~
K MUDr. Štěpánkovi chodím už asi 20 let a jsem spokojen.Má zájem o pacienta vše podrobně vysvětlí a doporučí potřebná vyšetření.Znám hodně lidí kteří jsou také v jeho péči a ještě jsem neslyšel negativní reakci na jeho práci.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.