Pavel Kotásek, praktický lékař Hodonín

Praktický lékař Více

Uložit

Masarykovo náměstí 10, Hodonín
Praktický lékař pro dospělé

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

F
Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Velmi dobrý lékař. Vstřícný a ochotný, vždy se snaží poradit a najít řešení problému. Ze své zkušenosti mohu doporučit.

Ověřený profil

Nedokáže převzít zodpovědnost a odkáže ihned na nemocniční pracoviště, kde se dělají zbytečná a drahá vyšetření, která se, pokud lékař napíše požadavek na vyšetření, musí provést (pracovníci nemocnice se velmi "divili", co tam pohledávám). Velmi neprofesionální přístup.
MJ

Ověřený profil

Pan doktor vstřícný,ochotný vždy kvalitně poradit,vše vysvětlí,má otevřené jednání,poctivý v diagnostice,léčbě,nestranný a dle potřeby odesílá k odborným lékařům.Důležité - naslouchá pacientovi !Profesionál s mnohaletými zkušenostmi.

Ověřený profil

nemám s panem doktorem dobré zkušenosti.uvažuji o jiném.

Jsem velmi spokojen s výkony pana doktora. Přeji mu hodně sil, zdraví trpělivosti atd.

Příjemný ,sympatický a umí poradit a vyléčit

Ověřený profil

Pan doktor mi vyjde ve všem vstříc a nikdy žádnou nemoc nebo stěžování si na bolest nepodcení a nechá udělat veškeré vyšetření....vždy mi pomohl a dobře poradil...

Doktor je taky jen člověk,a chtěla by jsem vás ty co si stěžujete vidět na jeho místě.Možná kdyby jste nekouřili,oblíkali se a žili zdravě tak by jste nebyly nemocní a nemusely by jste k dokrotori.Jen nadávate na ostatní ale nejdriv se podivajte na sebe co jste za cloveka.

vynikající člověk a odborník..jen nejlepší zkušenosti

chtěl bych touto cesotu poděkovat dr.Kotáskovi za jeho péči a popřát ke svátku Petra a Pavla jen to nejlepší.
Milan Študent,Hodonín