Praktický lékař pro dospělé

Komenského 740, Kyjov 69701

Je nejlepší. Nevím co napsat víc. Vynikající diagnostik, perfektní přehled, záchranář životů. Doslova. Děkuji.

• V

Naprosto skvělý lékař. Zkušenost, přehled o situaci. Korektní a lidské jednání. Zachránil mě život včasným rozpoznání onkologické onemocnění.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Jsem u pana doktora dlouho a jsem sním úplně spokojen ať si každý říká co chce. Dle mého názoru je moc dobrým lékařem.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

S panem doktorem jsem nadmíru spokojena,a kdybych se neprestehovala tak jsem u nej porad.

Shoduji se s ostatními. Pan doktor má nálady podle počasí, což mu kazí image.
    Jana Křetínská

• Jsem jeho pacientkou od r.1992, protože jsme k němu "patřili". Ano,je pečlivý, z hlediska léčby nemám námitek. Horší je přístup, bývá náladový. Odjíždí k pacientům-jednoho dne můžu být mezi těmi, kteří jej budou potřebovat doma u lůžka v 9 dopoledne.Toto spíš oceňuji. To, že mě poslal na různá odborná vyšetření,abychom se dopátrali k příčině problému, považuji spíš za plus. O to vím mě loni překvapilo, že ortopedický problém chtěl řešit sám, v Brně mi později řekli, že postup byl správný, jen intenzita nedostatečná.
    Výhrady bych měla spíš k pacientům. Nikdo z pracujících lidí nechodí k lékaři pro zábavu, potřebujeme co nejdříve zpět na pracoviště. Ovšem důchodci a nezaměstnaní si důsledně hlídají pořadí.Takže v 7 ráno je plná čekárna, někteří jdou na injekce a odběry, ostatní čekají na lékaře. Když tam sedím s vysokou horečkou v době viróz, přijdu na řadu až v 9, protože rychlejší byly pacienti bez akutních potíží, kteří by svůj vysoký tlak, bolavé klouby a cukrovku mohli řešit klidně až v 10 hodin.Pak se rozčilují, že v čekárně chytnou kde co.A to si nechávají psát léky ještě i pro manžele, kteří jsou v klidu doma.Mohla by to vyřešit sestra-vzít nejdřív pacienty s horečkou, ovšem to by se se zlou potázala. A.Polášková, Kyjov

• MUDr. Hojače považuji za výborného lékaře. Vždy se pečlivě zabýval mým zdravotním problémem. Odborník na slovo vzatý se širokým rozhledem. Velmi oceňuji jeho nadstandardní a ohleduplný přístup k těhotným ženám, který je často postrádán u jiných lékařů i v běžném životě. Díky jeho péči jsem překonala značné a dlouhodobé potíže při kojení mé dcery, které mi takto "zachránil". Velké plus dávám taktéž za to, že NEpatří mezi lékaře, kteří člověka nacpou prášky, často se snaží i v tomto případě vyřešit problém homeopatickou cestou. V mém případě úspěšně. Tímto mnohokrát děkuji. Z.Rozanski,Kyjov

• Pan doktor Hojač je typem rodinného lékaře. Zná anamnézu mých rodičů, z toho může usuzovat i na mé zdravotní potíže a dle mých problémů léčí i mé děti. Moje maminka prodělala ve 40 letech rakovinu a věřím, že i následné péči pana doktora se dožívá již 80 let. Když jsem přecházela pod jeho péči, nechal mi okamžitě vyšetřit ty orgány, které byly u maminky rakovinou napadeny. Při nedávných potížích se žaludkem ji svým vozem odvezl do nemocnice, navštěvoval ji a telefonicky hlídal její stav. Doporučil mi následný postup a poukázal na možné komplikace. I přes jeho ráznou povahu není v Kyjově lepšího a pečlivějšího lékaře. Helena Bajáková

• Nikdy jsem nezažil ani náznak arogance. Ba naopak, vždy se snaží všechno vyšetřit a pomoci. Se stanovením diagnózy se trefil vždy přesně. Nejlepší doktor, jakého jsem kdy měl!

• Velmi dobrý diagnostik s komplexním a lidským přístupem k léčbě.