Privátní ortopedická ordinace

třída Tomáše Bati 5135, Zlín 760 01

Chodím k panu doktorovi na kontroly.Měl jsem problém s tenisovým loktem,poslal mě na operaci a musím zaklepat,bolesti lokte nejsou žádné. Ted mám problém z patou poúrazová artroza,za 6 týdnů jsem zhodil 2 kg,bolesti mám stále větší.Doufám že to operace taky spraví.Jinak když se zeptám rád odpoví a vysvětlí.Myslím že je výborný specialista.

• B

Nemá rád, tlusté lidi a lidi kteří se nehýbou. Díky panu doktorovi Gavendovi jsem zhubla 16 kilo a začala čvičit i když to není žádné velké cvičení, stejně je mi lépe. Je velký to odborník a při každé návštěvě mi pomohl, co poradil jsem dodržela a úleva se dostavila. To že někomu nemůže pomoct? Tak to bude muset ten někdo spolupracovat a ne si myslet, že potíže zmizí pouze návštěvou u lékaře.

Čtu to tady a přemýšlím,taky jsem brblala,když mi docela neomaleně řekkl,že jsem tlustá a tu váhu by neunesl ani hroch.Věděla jsem jako mám nadváhu,řekl to nevybíravým způsobem,nicméně mi pomohl.Poradil a léčil,když jsem při další návstěvě měla o 10 kg mín,chválil a ptal se jak a opět pomohl.
    Když si běh událostí vrátím zpět,všichni lékaři mi pěkně říkali,že ta nadváha není dobrá on jediný šel na mě tvrdě bez mašliček a dnes věřím tomu,že díky němu mám za rok 60kg dole.
    Chtěla jsem mu dokázat,že nejsem takový debil,který jen žere a ...Že chodí za jinýma,paní co to píšete a co váš manžel???Jste s ním 24 hodin denně,to je jeho soukromí a po tom nám nic není,každý si zamettme před svým prahem.CITÁT TY KDO JSI BEZ VINY HOD KAMENEM.
    Pane doktore jste borec díky Vám jsem normální aproblémy s kloubama jsou minimální dííííííky

• Je příjemným odborníkem.

• Původně jsem nechtěla, ale musím reagovat na negativní ohodnocení..
    Mudr. Gavenda je skvělý lékař a ikdyž nejsem jednoduchá pacientka, vždycky mi pomohl! Posílám k němu své známé, kteří jeho pomoc potřebují a ti jsou nadšeni-a že jich není málo. To, že se v čekárně čeká, je dáno už jejím názvem :-). Že se to zdá někomu dlouho? Zajeďte si třeba do Olomouce. U kvalitních lékařů se hold čeká a svědčí to o tom, že jsou dobří,když mají stále plno..
    Paní, která je tak rozhořčená z toho, že chodí za cizíma zřejmě neunesla to, že nechodí za ní :-).. Přeji všem stálé zdraví. Dagmar.

• Vděčím panu doktorovi za rychlé správné určení diagnózy. Bechtěrevova nemoc u žen je celkem ojedinělá, navíc jsem neměla naštěstí ještě velký nález. Mojí tetě-zdravotnici s protekcí-tuto nemoc diagnostikovali v jiném pracovišti až po doporučení dr. Gavendy, aby členové rodiny se stejným problémem si toto ověřili. Chodila po doktorech dvacet let. Dr. Gavenda to u mě diagnostikoval prakticky ihned po několika nutných vyšetřeních. I jiní lidé, kterým jsem ho doporučila, jsou velmi spokojeni.
    Zdejší stěžovatelé jsou možná dotčeni tím, že jim zdělí, že jsou obézní-což, světe div se, škodí pohybovému aparátu. A možná jim místo prášků naordinoval pohyb, který za ně zdravotní pojišťovna neudělá. Nejlepší lék na většinu nemocí pohyb. aparátu je totiž cvičení. I na artrózu apod. Pro obézy je ale lepší zapít prášek a nadávat na ty, kdo jim řeknou pravdu.

• Y

výborný diagnostik

• R

to poinsettia: ujišťuji vás, že dr.Gavenda tyto stránky nezná. A k něčemu takovému by se rozhodně nesnížil.
    ad vaše pochyby s acylpyrinem: cituji učebnici Ortopedie - Terapie aseptických nekróz(rok vydání 2006): "V případě setrvalého algického syndromu při doprovodné synovialitidě kloubu neváháme nasadit nesteroidní antiflogistika." - mezi něž se řadí i acylpyrin. Léčba je velmi často konzervativní pomocí tzv.conteinmentu = aktivní zatěžování kloubu v určitém postavení (=berle).
    to amy: chronicka borelioza je často sdružena s alteraci psychického stavu. Můžete být ráda, že Vás někam odeslal, pokud totiž čekáte od ortopeda,že rozpozná chronickou boreliozu, patrně nebudete spokojena s žádným.
    Hlasité radio panu doktorovi lze vyčítat, možná i netrpělivost s některými pacienty (já takovou zkušenost nemám) nicméně nedostatek odborných znalostí určitě ne.
    A nacpaná čekárna je velmi pravděpodobně ukazatelem spokojenosti jiných pacientů s tímto lékařem, i když je čekání samozřejmě nepříjemné...
    Roman.M, student LF a pacient dr.Gavendy

to Poinsettia : můžete nám ještě , prosím, napsat jak vám Dr.Krejčí vyléčil ten kloub ? Díky. ... acylpyrin je levnější za cash než ,když jej máte na recept , to ,že k vám byl lékař upřímný a že vám řekl na rovinu,že nemáte chlastat a že vás považoval za simulanta bych spíše ocenil bež kritizoval a to že vám nakonec správně stanovil diagnosu svědčí o tom, že je erudovaný a zkušený ortoped , kterého já osobně mohu všem doporučit , neboť mám s nám jen ty nejlepší zkušenosti a pokud s vámi mluvil upřímně , věřím,že se to vám -dle vašeho ukřivděného písemného projevu - příliš nezamlouvalo ...Hodně zdraví !

• H

PAVEL ME VZDY POMOHL..NEVERIM, ZE NEMA MOTIVACI K PACIENTUM,A ZE JE NA SPECIFIKACI SLABY..