Kojetická 1021, Neratovice 27711
Romana Mikulová
Pan doktor léčil mou tehdy čtyřletou dceru /1997/ a mně v Motole operoval karpální tunel na obou zápěstích /2008 a 2011/ a nemusela jsem ani absolvovat rehabilitaci, tedy jsem nemela žádný otok a hybnost skvělá a mám sotva znatelné jizvy na ruce. Skvělý doktor s lidským přístupem k pacientovi.
• jiné místo • Jiný •
Martin Svoboda
Dobrý den, jak už dříve bylo napsáno pan doktor Dupal je profesionál, empatický, ale především rychle a přesně dovedl vyšetřit a odhalit problém s mým kolenem.
Při každé návštěvě, vyšetření se mi plně věnoval.
Na operaci jsem byl 18/12 a bál jsem se. Zpětně vím že nebylo čeho. Vše vysvětleno, perfektní péče. Dnes po skoro 3 týdnech vypadá vše v pořadku.
Velmi doporučuji.• ORTHOMED s.r.o. • Jiný •
Miroslav Král
Dobrý den, MUDr. Dupal je skvělý profesionál a co více, citlivý a empatický člověk. Díky němu jsem byl klidný i během chirurgického zákroku, kterého jsem se nesmírně bál.
Velmi jej každému doporučuji a jsem s úctou.• ORTHOMED s.r.o. • Jiný •
libis.eva
Pan doktor je nejen výborný ortoped, ale i trpělivý a vstřícný člověk. Jsem ráda, že ho tady máme. Eva Ráčková
• ORTHOMED s.r.o. • operace prstu •
zajicsro
Pan MUDr. Dupal je super a mockrát mu děkuji za operaci ramena. A celému týmu v nemocnici. Panu doktorovi plně důvěřuji a mohu jen a jen doporučit. S přáním hezkého dne. Strážnovská Helena
• ORTHOMED s.r.o. • artroskopie ramene •
§
Pan dr. má slušné kultivované vystupování, ale naprosto mě jako odborník zklamal. Mému dítěti se zdravým nálezem kyčlí na utz napsal jen tak preventivně frejkovu peřinku, 24hod. v kuse na 2 měsíce. V odborné literatuře i jiný ortoped mi tento nález potvrdili jako zdravý a netřeba sledování, natož naordinování léčebné pomůcky pro vážné formy dysplazie. Naprosto nevhodný postup a nemoderní postupy v oblasti prevence.
Všechno to podrtrhuje naprosto nepříjemná sestra.• ORTHOMED s.r.o. • prevence •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Doporučuji! Odborník s výborným jednáním. Mé problémy mi vždy jasně a výstižně vysvětlil a hned poznal o co se jedná.
Kateřina
Já budu pana doktora chválit za velmi milé jednání k dětem a k rodičům. V Praze sem se na nic ani nemohla zeptat aby mě pan doktor neseřval. Zde nám pan doktor vše v klidu vysvětlil a navíc byl velmi milý k dcerce, která se chlapů bojí. Za mě 1*
Tomáš
Jsem spokojen neni co vytknout .Slusne a velmi pratelske jednani . P
roste clovek na spravnem miste . Doporucuji vsem .• • •
Slava
Skvělý lékař,můj problém mi vysvětlil do podrobností a připravil mě na problémy v běžném životě za což tomuto lékaři děkuji.Zato jeho zdravotní sestra mu tuto reputaci kazí svým neurvalým a často vulgárním způsobem vyjadřování