MUDr. Patrik Mosler

Gynekolog Více

Boskovice 1 adresa

MONOMED, s.r.o.

Lidická 10, Boskovice 68001

K panu doktorovi už nikdy víc. Chodila jsem k němu 3 roky na prohlídku každý rok a každý rok mi cpal antikoncepci a když jsem vysloveně řekla že ji nechci, zastrašil mě tím, že s kondomem budu akorát těhotná, tak jsem si nechala nacpat na toto jinou verzi antikoncepce kterou jsem užívala rok a po té vysadila, když jsem u něj byla naposledy, tak mi řekl že není dobré si po světě chodit bez antikoncepce, od té doby jsem tam vícekrát nebyla a odešla k jinému lékaři. Pan doktor prostě píše antinu na vše a chybí jakákoliv empatie a jakmile řeknete, že si nic nechcete nechat předepsat, tak začne být arogantní.

• H

Za mě určitě ne, v citlivých chvilkách chybí jakákoliv empatie a nikdo se nechce dozvědět o zamklém těhotenství slovy a sakra!! I v den zákroku chyběla jakákoliv lidskost od více lidí na sále!

• MONOMED, s.r.o. Jiný  •

Na preventivní prohlídky je dobrý. Jinak péče v těhotenství šílená.. Nechápe obavy rodičky, zesmešňuje, odmítá dělat vyšetření ale pak do průkazky píše, že ho udělal. Vytáčí mě, že volají do ordinace po dvou, jedna u lékaře, druhá u sestry, navzájem slyší svoje problémy. Pokud mám nějaký problém raději pojedu na pohotovost než k němu. Naprosto nedoporučuji.

• MONOMED, s.r.o. Jiný  •

Já moc spokojená nejsem. Pan doktor na mě působí spíše jako distributor léčiv, než člověk, který se hlouběji zajímá o moje zdraví. Navíc, je dost strohý a sestřička se taky občas chová, jako kdyby ji pacientky spíše obtěžovaly. Možná jsme si prostě nesedli, to se stává. Chápu, že někomu méně empatický přístup tolik nevadí.

• diky bohu ze jsem od nej odesla moje gyn.problemy resil ze stridal dva druhy bobuli ktery stejne nepomohly a ze by ho napadlo treba poslat neco na bakteriologii?...Sestricka je naprosto neprijemna a vadilo mi ze pacientka ktera sedela u sestry slysela o mych problemech.jsem rada ze jsem zmenila doktora a ted uz ho nemusim navstevovat 1xmesicne!!Katastrofa!

Ze začátku se v mi pan doktor zdál velice dobrý, ale to jenom do té doby co jsem neměla žádný problém a chodila pouze na preventivní prohlídky. Jakmile jsem měla nějaký problém, pan doktor vše zlehčoval a v podstatě na vše mi doporučoval antikoncepci, kterou jsem již několikrát předtím odmítla. Řekla bych že právě proto, že jsem antkoncepci odmítla byl pan doktor velice arogantní a mluvil se mnou jak s nějakým hlupákem, přišlo mi jako by tím říkal,jak si vůbec můžu dovolit přijít s něčím co není úplně akutní. Jediné na co dbá jsou preventivní prohlídky, ostatní je už hodně slabé.

Dříve byl pan doktor velmi hodný přístupný. Ale vše se po cca 2 letech jeho působení na středisku změnilo! Pan doktor je namyšlený, stále jen vnucuje anikoncepci či po porodu tělísko. Sestra je také bych řekla až protivná! O tom že pan dr. nezavolá, když je najde nález na děložním čípku raději pomlčím! Prostě tohoto pana doktora ani jeho sestřičku NEDOPORUČUJI!!!

• .

S panem doktorem a jeho zdravotní sestrou jsem měla jenom dobré zkušenosti. Když jsem měla problém se kterým si ostatní doktoři nevěděli rady, tak pan doktor mě ochotně vyslechl a ihned vyřešil. Vždy mně vyšel vstříc a nikdy nic nepodcenil spíš naopak. Nevnucoval mi nikdy žádné letáky, léky spíš rozmlouval. Pana doktora mohu jen doporučit i s jeho ochotnou a milou zdravotní sestrou.

Ordinace krásná,dobře vybavená...Pravidlem,když jsem objednaná např. ve dvě ,tak minimálně půl hodiny posedím..nehledě na to,jak protivná sestra u pana doktora dělá..několikrát jsem už přemýšlela o změně lékaře,kvůli jejímu urážlivému(ponižujícímu) chování vůči mé osobě..každý si musí udělat svůj názor..ps:a kam zmizela ta krásná plazmová tv z čekárny pro pacienty?i když pouští rádio,stejně jde slyšet,co se v ordinaci projednává...viz slečna přede mnou,kdyby věděla,že jsem slyšela,že má vaginální mykózu,určitě by jí to příjemné nebylo..žádné z nás,ne?

• Z

S lékařem jsem velmi spokojená, pokud jsem u něj na kontrole, nikam nespěchá, vše vysvětlí pokud mi něco není jasné. Vystřídala jsem více gynekologů a teprve nyní jsem spokojená.