Studovala jsem na nejprestižnějších školách, které v ČR jsou, s červeným diplomem, svoji praxi jsem získala v Centru pohybové medicíny pod vedením profesora Pavla Koláře. Na fyzioterapii mě nejvíce baví hledání příčin obtíží a práce na jejich odstranění. Pacientům nabízím odborné zkušenosti, znalosti, ale také empatii a lidský přístup. Pevně doufám, že s každým pacientem společně nalezneme řešení problému, který ho k nám zavedl.
Více O mně

100 Kč

• Relaxace

• Rehabilitace sportovců

2 názory

Skvělé refenece z Centra pohybové medicícny XXXX. Po první návštěvě jsem ihned cítil úlevu a můj problém byl z 90% vyřešený.Když jsem přišel do ordinace, tak jsem kulhal, po fyzioterapii jsem byl schopný normálně chodit. Doporučuji

• Fyzio Genesis Jiný  •

• N

Slečna Podskalská je profíkem ve svém oboru. Nejdříve jsem k ní chodila do Centra Pohybové Medicíny Pavla Koláře, nyní ráda zavítám i do jejího soukromé ordinace, ve které se snad každý pacient musí cítit příjemně. Patricie umí naslouchat a s pacientem je ochotná podrobně probrat jeho zdravotní stav i životní styl. Neřeší jen samotné bolavé místo, ale celkový stav těla a tedy další související bolesti. Její přístup považuji za velmi profesionální. Ve svém oboru si je jistá. Oceňuji také rychlé doporučení jiných kolegů v případech, kdy fyzioterapie k vyřešení problému nestačí (bolesti hlavy - neurologie). Patricie dokáže učinit skvělou diagnostiku, dobře vysvětlit potřebné cviky a nezaostává ani v oblíbených masážích. Na masáže se však nyní nově specializuje její velmi schopný a sympatický kolega Jakub. Fyziogenesis mohu stoprocentně doporučit a těším se na další návštěvu, i když je někdy celkem bolestivá :).

• Fyzio Genesis fyzioterapie  •