Dotazy od pacientů (275)
Problémy s akné.
Dobrý den, ráda bych u Vás objednala dceru 15 let. Již třetím rokem jí trápí bolestivé akné. V oblasti tváří jí vřídky bolí i z vnitřní strany. Dcera již pomalu nechce chodit ven. O pleť se stará a pravidelně čistí, ale bez úspěchu. Moc prosím o nějaký volný termín. Předem moc děkuji za odpověď.…
Dobrý den. Navrhuji 30.8. v 10:15hod. S pozdravem sestra Váchová
Kateryna
Dobrý den, ráda bych se k Vám objednala. Mám problém s vlasy a potřebuji udělat rozbor. Dekuji Vám mnohokrát, Kateryna.
Dobrý den. navrhuji 29.8. v 14hod. S pozdravem sestra Váchová
Prosba o objednání
ráda bych se k Vám objednala na vyšetření. Svědí mě část nohy (asi tak 1x1 cm na stehně), ale na kůži není nic vidět. Budu ráda, když to bude co nejdříve.
Moc Vám děkuji,
ZuzanaODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. každé pondělí a čtvrtek od 8-10ho můžete přijít bez objednání. S pozdravem setra Váchová
Objednání k vyšetření rodiny
Dobrý den, ráda bych objednala dceru rok nar. 2015 (již jsme u Vás s ní byli), která má na patách nějakou plíseň/vyrážku a manžela rok nar. 1982, který má na zádech také nějakou vyrážku, která se stále rozšiřuje a také mě k vyšetření pih, které se zvětšují a ráda bych je nechala vyndat. Budu…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den,mohu Vám nabídnout termín 22.8. v 11:00 - můžete přijít všichni 3.Prosím dejte nám vědět,zda-li Vám termín vyhovuje.A prosím připojte i jméno,bohužel se mi zde nezobrazuje.
Děkuji,s…
Vyšetření znamének
Dobrý den, chtěla bych k Vám zajít na vyšetření znamének, ale nevím jestli se mám objednat nebo mohu přijít bez objednání?
Děkuji a přeji krásný denODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den,můžete přijít i bez objednání po nebo čtv.dopoledne.Ale pokud se nejedná o nic akutního je lepší se objednat.Mohu Vám nabídnout termín 30.8.v 9 hod.
Prosím,napište nám,zda-li by…
Objednávka kontoly pihy
dobrý den,
rád bych se objednal na kontrolu pihy, nebo skvrny cca. 5x7mm. Pomalu se zvětšuje.
děkuji mnohokrátODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Ve Vašem případě doporučuji kontrolu hned. Pondělí a čtvrtek od 8-10hod máme pacienty bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Akné na obličeji
Dobrý den, dlouhodobě trpím akné a ráda bych s paní doktorkou prokonzultovala a zahájila léčbu. Kdy se prosím mohu nejdříve dostavit do ordinace? Děkuji za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. navrhuji termín návštěvy na 8.8. v 11:15hod. S pozdravem sestra Váchová
Vyšetrenie znamienok
Dobrý deň,
Chcela by som sa k pani doktorke objednať na kontrolu kožných znamienok, bolo by to možné? S termínom ma to nijak neponáhľa. Ďakujem,ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji 9.8. v 9:15 hod...prosím o podpis. S pozdravem sestra Váchová
Objednani-
Dobry den, mohl bych se k vam odjednat na konzultaci ohledne odstraneni bradavicky na hlave a akne na zadech? Idealne od druhe poloviny srpna. Dekuji mockrat
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. navrhuji 29.8. v 9:15hod. prosím o podpis. S pozdravem sestra Váchová
Akne objednani
Dobry den,
Mam akne a uz chci to zbavit. Rad objednam na Vasi konzultaci.
S Pozdravem,
SODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den.Navrhuji 9.8. v 9:45hod..prosím o podpis. S pozdravem sestra Váchová
Exem na ruce
mezi prsty na ruce mám již dlouho exém, teď se mi velmi zhoršil. Mohu se zeptat, kdy by bylo možné se k paní doktorce objednat?
DěkujiODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji 9.8. v 10hod. S pozdravem sestra Váchová...prosím o podpis
Atopicky ekzem
Dobrý den, chtěla bych objednat svého 10.měsíčního syna. Od narození ho trápí ekzem. Pořád se škrábe. Hlavně teď, jak je teplo. Mastičky na uklidnění nezabírají. Jsme z toho zoufalý. Skoro všude je dlouho čekací doba (třeba 2 měsíce) a do te doby, by se malý snad udrbal. Děkuji za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji přijít bez objednání v příštím týdnu pondělí a čtvrtek od 8-10hod. S pozdravem sestra Váchová
Objednání k vyšetření
bylo by prosím možné se k Vám objednat? Mám podezření na kožní plíseň.
DěkujiODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji 9.8. v 10:15hod. Prosím o podpis. Hezký den sestra Váchová
consultation about eczema
Hello, I had eczema for a few years but now it got much worse and my medication is almost finished, so I think I need a consultation. Is it possible to meet you in near future?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Hello, if it is acute you can come on Monday or Thursday around 8 o´clock.Or we can make an appointment on Friday 4th of August at 9:45. Sincerely dr.Kapounová,Sanoderm.
Preventivní prohlídka
Dobrý den, nemám žádný konkrétní problém, ale chteli bychom s manželem nechat si preventivně prohlédnout znaménka, je to u vás možné? Děkuji
Dobrý den. Navrhuji 9.8. v 10:30hod..prosím o podpis. Hezký den sestra Váchová
objednání ke konzultaci
Dobrý den, mám aknetickou pleť a špatně se mi hojí drobné jizvičky, potřebovala bych poradit, jak dát vše do pořádku a udržet to tak. Kdy bych se k vám mohla objednat nebo přijít bez objednání? Děkuji!
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. V příštím týdnu pondělí a čtvrtek od 8-10hod můžete přijít bez objednání. S pozdrave sestra Váchová
Atopický ekzém
Dobrý den, potřebovala bych se objednat, kvůli léku na atopický ekzém. Už ani mastičky nepomáhají a zrovna teď v létě mě to zlobí. Mohla bych si k Vám dojít pro recept?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Tento čtvrtek od 8-9:30 hod máme pacienty bez objednání, můžete přijít. S pozdravem sestra Váchová
Kontrola znamienok
Dobrý deň,
chcela by som sa objednať na kontrolu znamienok. Je to u vás možné? Ak áno, kedy máte voľné termíny?
Ďakujem.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji 4.8. v 9:15hod. S pozdravem sestra Váchová....prosím o podpis
konzultacie -akne
Dobry den,
Mam tych otazok trochu viac :-) v prvom rade je potrebny doklad od obvodneho lekara alebo prijmate novych pacientov aj len takto online? Odkedy som sa prestahova do Prahy mam viac a viac problemov s akne na licach a chrbte, je to unavne az vycerpavajuce, doma mi s tym pani…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Každé pondělí a čtvrtek od 8-9:30 hod můžete přijít bez objednání. Doporučení nepotřebujeme. Pokud jste pojištěn/a nic neplatíte. Prosím o podpis. S pozdravem sestra Váchová
objednani na konzultaci
Dobry den, je prosim mozne objednat syna (2roky) na konzultaci ohledne nehtoveho luzka na nohou?Nehty se hodne trepi, lamou a jsou v nich prasklinky (zejmena na palcich).Dekuji.
Dobrý den. navrhuji 2.8. v 11hod. S pozdravem sestra Váchová
Často kladené dotazy
Dobrý den, synovi 18 měsíců se udělali molousky, byli jsme na kožním, tam říkají že je to furt okey
Dobrý den, v případě že se jedná o molluscum contagiosum, tak se prosím ihned…