Dotazy od pacientů (275)
odstranění bradavičky na temeni hlavy
Dobrý den, mám na pravé straně temena hlavy menší bradavičku, a jelikož mám obě strany hlavy vyholené, rád bych z estetického hlediska zvolil její odstranění. Prosím o informaci, kdy bych se mohl na zákrok dostavit. Předem děkuji!
Dobrý den. Navrhuji 25.7. v 12:30hod. S pozdravem sestra Váchová
Mikrojehlickova mezoterapie
Dobrý den chtěla bych se objednat na mikrojehlickovou mezoterapie, pokud možno v prvním týdnu v srpnu. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. První dva týdny mám dovolenou. Tak na konci července , nebo po dovolené. S pozdravem sestra Váchová
Objednání ..
Dobrý den, mám problémy s bradavicemi na chodidlech, je možné se u vás zastavit na konzultaci?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Každé pondělí a čtvrtek od 8-9:30 hod můžete přijít, máme pacienty bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Objednání.
Dobrý den, ráda bych se k Vám objednala pokud je to možné, trápí mě akné na tvářích. Poctivě čistím, piju vodu ale žádné výsledky, proto si myslím, že jediné mé řešení je lékařská pomoc. Děkuji, Marta Z.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den,objednat Vás mohu na středu 2.8. v 9 h.
S pozdravem dr.Kapounová,ordinace dr.Špaňárové
Objednani na konzultaci
Dobry den, mam neustale se objevujici herpes na tele. Slo by se prosim k la i doktorce objednat? Dekuji predem.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den,mohu Vám nabídnout termín 26.7. v 9:15.Prosím dejte nám vědět,zda-li Vám navrhovaný termín vyhovuje.Děkuji,s pozdravem dr.Kapounová,ordinace dr.Špaňárové
Language question
Good afternoon,
I need a consultation about minor skin problems. Is it possible in English or Russian language? Thank you.
Sincerely,ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Hello,you can come on Wednesday 19th July at 9:30 or on Thursday 20 th July at 15:45.
Please,let us know,if any of these dates are suitable for you.Thank you,sincerely dr.Kapounová,Sanoderm
Vyrážka na krku
Dobrý den, již tři týdny mě neúspěšně léčí v Poliklinice Modřany na vyrážku v oblasti krku. Z pár pupínků mám teď po "léčbě" bolavé "rozežrané" krusty, které se čím dál tím víc zhoršují. Už nevím, kdo by mi dokázal pomoci, tak se obracím na Vás, pokud by byl ještě nějaký volný…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den,akutně můžete přijít v pondělí nebo čtvrtek dopoledne nejlépe do 8 hod.Na objednání máme termíny až koncem července - např.25.7. v 9:30.Vyhovovalo by Vám to?
Prosím dejte nám vědět.Děkuji.
Pomoc s akné
Dobrý den, mám 45 let a pořád mám akné, navštívila jsem několik dermatologů, ale nik mi doposud nepomohl a proto jsem se rozhodla ještě napsat vám. Je možné se k vám objednat? Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji 19.7. v 8:30hod. S pozdravem sestra Váchová...prosím o podpis
Obava z kondylomat
Dobrý den, nedávno jsem si všiml takových výrůstků, kterým jsem dříve nevěnoval pozornost, protože jsem si myslel, že se jedná o pihy, nebo něco takového. Jeden je ale momentálně větší a z toho, co jsem se dočetl se bojím, že by mohlo jít o kondylomata. Chtěl jsem se zeptat, jestli by byla možnost…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji přijít každé pondělí nebo čtvrtek od 8-9hod, kdy máme bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Ordinacni hodiny
Dobry den, muzu se zeptat, zda bych mohla dorazit na navstevu k pani doktorce bez objednani, pokud ne, mohla bych se objednat na nejakou co nejblizsi dobu? Dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Pondělí a čtvrtek od 8-9:00 můžete přijít bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Atop.ekzem u ditete
Dobry den.Syna-1rok trapi svedivy ekzem na rukou-z vrchni strany loktu.Jedna se o cervene suche fleky.Na jedne ruce i mokvajici.Moc prosim o radu,jakym zpusobem se o pokozku starat?Nejlepe necim prirodnim.Internet je plny protichudnych info.Pripadne prosim o termin,kdy bychom mohli prijet.Dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Pondělí a čtvrtek od 8-9:00 můžete přijít bez objednání. Děti se snažím , aby nám dlouho v čekárně nečekaly. S pozdravem sestra Váchová
hormonální akné na zádech
Dobrý den, trápí mně akné na zádech a hrudníku po vysazení antikoncepce, cca 10 měsíců zpátky. Je mi 33 let. Můžu se k vám objednat nebo přijít bez objednání? Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Můžete přijít bez objednání . Pondělí a čtvrtek od 8-9:30 hod. S pozdravem sestra Váchová
Problemy s akne
Dobry den, potrebovala bych se nadobro zbavit akne. Uz me trapi nekolik let a momentalne se to opet zhorsilo. Je mozne se k vam objednat a najit pomoc? Dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Navrhuji 3.7. v 9:45hod. S pozdravem sestra Váchová Prosím o podpis.
O co by mohlo jít ?
Dobrý den, měl bych prosbu. O víkendu se mi udělala vyráška na kloubech na rokou a chodilech, po 3 dnech stále nic nezmizelo. Mohl bych přijít k vám do ordinace ? Všude mají plno a já už nevím, co by to tak mohlo být.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. V pondělí a ve čtvrtek od 8-9:30 hod můžete přijít bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Smlouva se zdravotní pojišťovnou
Dobrý den, chtela bych se zeptat,zda mate smlouvu s Vojenskou zdravotní pojišťovnou. Chtela bych se k Vám objednat s problémy s akné. Dekuji za odpověď
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Ano, máme. Každé pondělí a čtvrtek od 8-9:30hod můžete přijít bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
podezření na dermatomykózu
Paní doktorko bylo by prosím možné se k Vám objednat na fixní termín? Již nějakou dobu mě trápí svědivé podráždění na šíji těsně pod vlasy. Můj praktický lékař se že obává že by mohlo jít o dermatomykozu a prosí o včasné přijetí na dermatologii. Kdyby se Vám náhodou uvolnil…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Pondělí a čtvrtek od 8-9:30hod můžete přijít bez objednání. Termín máme na červenec. S pozdravem sestra Váchová
Vridky na trisle
Dobry den, asi pred tydnem se mi objevil vridek na trislu. Obcas se mi udela akne po holeni, tak jsem tomu nevenovala pozornost. Ale pote se to zacalo rozsirovat a uz mam pokryte prave trislo vetsimi zarudlymi ani nevim jak to nazvat, asi vredy. Nejdriv vypadaji jako bile puchyrky, pote prasknou,…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Doporučuji navštívit dermatologa. Pondělí a čtvrtek od 8-9:30hod můžete přijít k nám, máme pacienty bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Piha pod nehtem
Dobrý den, mám nerivnomernou pigmentaci pod nehtem palce u prave DK o velikosti 4-5mm. Muze to byt i melanom? Jak postupovat dale, kdyz uz to mam jen pul roku "pozorovat"? S pozdravem, S.H.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Můžete přijít pondělí a čtvrtek od 8-9hod. S pozdravem sestra Váchová
Bradavicky
Dobry den,delsi dobu mam nejake ,,bradavicky" na penisu,chtel bych se zeptat jestli o co se jedna a jestli na to je nejaka masticka a nebo jestli je nutna navsteva u lekare,dekuji za odpoved
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Pravděpodobně se jedná o condylomata/pohlavní bradavičky/. Doporučuji co nejdříve navštívit dermatovenerologa. K nám můžete přijít bez objednání ve čtvrtek kolem 8hod. S pozdravem sestra…
kristyna lancova
dobry den , chtěla bych se pooptat na nadměrné padaní vlasů ? byla bys te schopna mi pomoci .. předem děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Ano, můžeme.-pondělí a čtvrtek od 8-9:30hod, můžete přijít bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Často kladené dotazy
Dobrý den, synovi 18 měsíců se udělali molousky, byli jsme na kožním, tam říkají že je to furt okey
Dobrý den, v případě že se jedná o molluscum contagiosum, tak se prosím ihned…