Objednání k vyšetření
bylo by prosím možné se k Vám objednat? Mám podezření na kožní plíseň.
Děkuji
bylo by prosím možné se k Vám objednat? Mám podezření na kožní plíseň.
Děkuji
Dobrý den. Navrhuji 9.8. v 10:15hod. Prosím o podpis. Hezký den sestra Váchová
Obdobné otázky
- Dobrý den, prosím o radu pro našeho pejska. Je mu 8 let a bojí se bouřky, je nervozní v autě . Léčí se na epilepsii.
- Dobrý den, přijmate nové pacienty? Chtěla bych objednat k vám přítele. Poslední dobu jeho psychicky stav se zhoršuje, a chci mu pomoci někoho najít. Přítel ví, že potřebuje terapie. Jestli ne přijmate nové pacienty tak mohla byste prosím mi doporučit někoho jiného?
- Dobry den Potrebovali bychom mobilniho veterinare na uspani nemeckeho ovcaka, ktery byl pred dvema lety operovan a byla mu diagnostikovana rakovina ,ktera je zhoubna. Uz se to opet vratilo a fenka se zacala trapit a nechceme uz ji to prodluzovat. Nechceme ji prevazet bylo by to pro ni jeste…
- Dobrý den, paní doktorko, ráda bych našla dobrého očního lékaře pro mého přítele, který nemluví česky. Hovoříte prosím anglicky? Děkuji za Vaši odpověď, Lucie
- Dobrý den,prosím Vás,je možné se nechat u Vás jednorázově vyšetřit?Jsem v péči svého gynekologa a jelikož mám neustále potíže a lékař to necháva tak,chtěla bych to probrat s jiným lékařem a př.změnit gynekologa.Mohu si vyžádat i svou kartu?Děkuji.
- Děkuji za částečnou odpověď. Ano, nosím brýle, ráno si kapu oční slzy Ocutein Lutein brilant 1 kapka každé oko,čočky nenosím,nezranila jsem se, jsem v SD, 73 let,na levé oko jsem se před 8 lety léčila -tromboza sítnice, beru léky na revm.ardtritidu i osteoporózu ,kolísající KT, hormon Euthyrox…
- Dobrý den, prosím o radu co si u Vás koupit na mé neduhy. Ráno po probuzení a vstání z postele suchy kasel, nekdy az davivy. Trva to uz pres rok. Nekdy pomuze lehnuti. Jsem nekurak 33 let. Vsechna vysetreni negativni (srdce, gastro, orl, plice, astma, tubera, alergologie, mycoplasma, chlamydie,…
- Dobrý den přijímate nové pacienti hledám zubaře a marně . chtěla by jsem náhradu zubu a nemůžu sehnat zubaře předem dekuji
- Dobrý den, potřebuji akutně řešit závislost na diazephamu. Mohu se u Vás objednat? Mám VZP, tak s úhradou počítám, děkuji za info. S pozdravem
- Hello, I had eczema for a few years but now it got much worse and my medication is almost finished, so I think I need a consultation. Is it possible to meet you in near future?