Oční ordinace

Sokolovská 77, Plzeň 32300

• B

Naposled jsem byl u paní doktorky asi před 5lety- to bylo vcelku v pohodě, no ...budiž... Nyní jsem potřeboval akutní kontrolu po návštěvě oční pohotovosti a už přes měsíc se nemohu dovolat. Odcházím jinam. Ani jí to nedám vědět, když nemám jak - telefon nebere, email nemám a čekat bůhvíjak dlouho v té tmavé, nevyvětrané a věčně plné čekárně nehodlám.

• Oční ordinace Jiný  •

Tak za mě absolutní propadák. Skoro všechna vyšetření dělala sestřička. Po návštěvě jiného očního lékaře úplně jiná diagnoza. Chybná diagnoza a arogantní jednání. Paní doktorka by asi měla jít už odpočívat.

• R

Opakovaná velmi pozitivní zkušenost, vždy vysvětleno trpělivě, i dokáže uklidnit, ve svém oboru evidentně na svém místě, komunikace milá i ze strany sestřičky. Léčba vždy pomohla s tím, že jsem měla nabídnuto, ať 2.den zavolám a domluvíme event. další nebo jiný postup. Naprostá spokojenost. Skvělá navazující spolupráce i se sousedící optikou - vedle ordinace.

• Oční ordinace Jiný  •

• absolutní katastrofa..před rokem mému synovi napsala po odbytém vyšetření brýle, dioptrie a okluzor, já v záchvatu vše nakoupila a zbytečně vyhodila 2000,- kč.....proběhla kontrola jinde, kde brýle nedoporučili...dnes po další kontrole bylo řečeno, že jsou oči v absolutním pořádku...mmch tenkrát jsme byli objednaní na čas, po dvou a půl hodině jsem se ozvala, byla odbyta, že neobjednávají..pak nás vzala, vyšetřila, rozkapala a po deseti minutách vyšetřovala..za mě nespokojenost a nedoporučuji

Tak nejprve mi vynadala po telefonu, že neobjednává. Když jsem tam pak se synem přišel vyhodila mě, že není zdravá a syna nevezme. Chvíli na to začala objednávat což mi samozřejmě v té době neřekla i když to musela vědět. Řekla ať přijdeme jindy až na tom ona bude líp. Tak jsem tam byl a opět mě vyhodila, že už objednává!!! Vyšetření na, které jdeme je na 5 minut i se sepsáním zprávy. Objednaní jsme na květen!!! Už jsem si kvůli tomu musel nadělat spoustu volna a evidentně budu muset další. PS: syn má podle přístrojů 4 dioptrie a ona mu brýle nedá, že prý je to v pohodě. Až jak malej ukáže na "Ečka". Chápu, že si doktor nastaví objednávání. Ale slušný lékař pacienty, které o tom neinformoval, vezme.

Byl jsem velmi spokojen. Paní doktorka je člověk na svém místě. Určitě zase velmi rád přijdu. Jednoznačné doporučení

• S

Bezkonkurenčně nejhorší chování k lidem jaké jsem zažila. Vše probíhalo relativně ještě v normě (pokud je norma, že paní doktorka je velmi rázná, rychlá - není čas se na něco ptát ani se pořádně rozkoukat v nasazených obroučkách), dokud jsem neřekla, že brýle nechci, že mám zájem o čočky nebo laserovou operaci. Náhle se z paní "doktorky" stala velmi nepříjemná osoba, která nemá čas mi něco vysvětlovat. Pokud by teda svolila k čočkám, tak pouze za předpokladu, že k ní půjdu 3 x na zkoušku (3x po 700 Kč pouze za zkoušku!) a tam si to zkusím vložit do oka a zase hned vyndat. Velmi se divila, že si nehodlám sahat (neumytou) rukou do oka. Vyšetření končilo slovy, že na mě nemá čas, ať se objednám na jiný termín.
    Nikdy více.

K paní doktorce chodím 15 let, naprostá spokojenost. Považuji ji za velmi pečlivou, nic nezanedbávající lékařku. Přijdu na pravidelnou kontrolu a jako diabetikovi mi vždy prohlédne oční pozadí, žádanka nežádanka, změří tlak. Má zkušenosti, z nepodstatných věcí nedělá drama, ještě se mi nestalo, že by neměla pravdu. V jejím "rajónu" sice už nebydlím, ale za takovou lékařkou si ráda jednou ročně dojedu. Chodí k ní spokojeně celá rodina.

Paní doktorka i její sestřička jsou velmi příjemné, ochotné a naše 4letá dcera jde na kontrolu s úsměvem a stejně tak i odchází domů.

• B

Katastrofa,nezájem,špatná diagnoza už nikdy více!!!!!!